Påtal om att flytta

Sa jag att jag har sökt jobb i norge? Nu vet jag ju inte om jag egentligen vill ha det men kan ni hålla era tummar för mig? Det vore skönt att i alla fall KUNNA tacka ja om jag kommer på att jag vill ha det.
Desperate och sen sömn, jatack.

En elefant balanserade, på en liten liten spindeltrååååååd. Det tyckte han var så intressant, så han gick å hämtade en annan elefant.

Jag tror sverige kände sig generös och inte visste var dom skulle göra av sina pengar idag. Det har ringt konstant hela tiden! Humöret var inte på topp och jag har varit trött. Men efter jobbet åkte jag till mamma å pappa där min prins var. Å vems humör blir inte bättre när man sträcker ut armarna å säger "får moster gos?" och det kommer en glad unge springandes mot en med världens leende och kramas?
Jag har längtat i flera dagar efter att köpa Göteborgs Rapé också, igår när jag och Johan var ute å gick längtade jag tills vi kom fram till statoil för att jag skulle köpa den fina blå dosan. Men nej, slut. Köpte en Catch istället och kände mig ganska missnöjd. Tänkte att jag kunde köpa det idag istället och bad syster stanna på en mack när vi åkte hem, blev statoil igen och fortfarande inga. Köpte en lingon istället, han i kassan tyckte att det var bra att få i sig lite bär också, jag är skeptisk. Egentligen tycker jag inte om lingonsnus. Men jag köpte den ändå. Jag ska nog sluta snusa. Men inte förrän jag fått en dosa Rapé.
Nu ska jag bädda ner mig och kolla på Desperate. Jag gillart!
och just det, jag har börjat skriva om mitt år. helvete vad mycket det är som hänt när man kollar tillbaka! ni kommer få mycket att läsa kan jag lova!!

En flytt på det?

När man varit ledig massa dagar känns det plötsligt mycket jobbigare att gå till jobbet sen. Jag har varit ledig i fyra dagar och det låter kanske inte så mycket men det känns mycket och jag är inte alls speciellt pepp på att börja jobba igen. Jag drömde inatt att jag flyttade från stan, svårt att säga exakt var jag tog vägen men det var rätt skönt och jag önskar ibland att jag inte var så feg och faktiskt vågade göra nåt annat. Jag behöver lite variation i min vardag, behöver lite utmaningar och andra sätt att tänka på. Ni som känner mig vet ju att jag förmodligen aldrig skulle flytta härifrån, men gissa om det känns lockande ibland? Man kanske kunde flytta på prov bara? Några månader? 
Ska snart dra mig neråt staden för att jobba 11-19.40 och efter det får vi se vad jag hittar på. Kanske bäddar ner mig och kollar på desperate, det skulle inte vara helt olikt mig.

Alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel

Bakisdagen går mot sitt slut. Jag är trött, sliten och faktiskt ändå rätt nöjd med dagen måste jag säga. Alla som känner mig vet ju redan att jag tänker rätt mycket när jag är bakis och inte orkar göra nåt annat, idag var inget undantag. En fin vän har hjälpt mig ganska mycket idag, hans ord är kloka och hans sätt att tänka är inte helt olikt mitt sätt att tänka bara det att han får det att låta bättre och lättare än mig. Dom senaste månaderna har jag krånglat till saker i onödan och jag har överanalyserat simpla saker tills dom får mig att må dåligt. Det är jag som gör så och det är jag som förlorar på det. Det är dags att lägga ner, glömma bort saker och börja om.
Min vän var en ängel igår, han liksom guidade mig genom en knepig kväll och oavsett innehåll på kvällen slutade den precis som jag ville när jag somnade här i min stoooora säng som jag tycker så mycket om. I morse blev jag väckt av vad jag kallade för sms-terrorisering (jag fick ett sms men det fick mig att vakna så det var terror för mig) av älskade säris och en stund senare stod hela hemvägenfamiljen här å tillsammans gick vi till 47an för en helt vanlig bakisdag trots att dagen minst sagt inte var speciellt vanlig.
Säris och jag har beslutat idag att det nya året skålas in med pommac och det blir som en minisemester att åka bort till skogen ett par dagar och äta god mat, spela spel och umgås.
Ikväll har jag umgåtts med Johan, min fina granne. Jag gillart. Vi såg en film som inte kommer räknas som min favoritfilm men som var intressant ändå, promenerade lite å tog det lugnt.
Det har varit en bra bakisdag och den sista bakisdagen på länge. Nu går vi mot bättre tider!
Jag säger vad jag vill - skit samma om nån skräms
om det blir pinsamt för en del - så är det ändå dom som skäms

Idag tycker jag om Lars

Vissa dagar tycker jag om Kurt, andra dagar tycker jag om Lars. Idag tycker jag om Lars. Han är klok. Jag är bakis.
Det går upp och ner just nu och mitt nyårslöfte till mig själv kommer vara, kort och gott, MÅ BRA .
Jag ska bädda ner mig i sängen och kolla på Desperate nu, jag gillart! Stackars särbon ska jobba stängning ikväll.
Bra att jag uppdaterar min blogg va? Som vanligt vet jag att ni väntat på mina kryptiska meddelanden. :)

Vissa dagar kan det kännas ensamt, om du undrar vad jag tänker på

Ja herre gud vilka dagar det varit den senaste tiden. Det om det.

Igår hade hemvägenfamiljen en roadtrip till Bräcke där vi lämnade Robin och hämtade Nina. Pojkarna var fulla och vi var glada. I alla fall en stund.. haha.. Idag ska jag och Johan till ikea, vi måste bara vänta på ups-killen som ska hämta ett paket. Så just nu står han och diskar och jag spotifyar. Det är asbra.
Förhoppningsvis har dom lite fina reservdelar till min säng så jag snart kan börja använda den! *love*

Jobbar imorrn å sen är jag ledig fram tills måndag. Det ska bli skönt. Dessutom jobbar jag tidigt i morgon och det är ju alltid bra (om man bortser från att man då behöver kliva upp tidigt.) Julafton ska firas med mor, far, lillasyster och farmor. Sen är det hemvägenfamiljenjulafton på kvällskvisten. Juldagen är det hemvägenfest och annandan är det o'learys som gäller. Slutligen har vi ju nyår som ska firas med familjen (hemvägen). Trots att året varit det sämsta år jag någonsin haft känns det som det kan sluta helt okej.

Sitter å klurar på om man skulle gjort nån summering av året men hur ska jag kunna sätta ord på allt? Jag förlorade en bra vän jag haft, Vincent blev sjuk, jag blev sjukskriven två perioder, jag och Johan gjorde slut och flyttade ifrån varann, några av mina allra bästa vänner har mått dåligt, Tina har flyttat.. Men sen är det mycket bra saker också. Jag och Jessica har äventyrat en hel del, flängt runt och mått bra, jag har flyttat, hemvägenfamiljen har skapats, jag har träffat riktigt bra och underbara människor och Vincent har bra förutsättningar för framtiden. Så trots att året varit det sämsta har det också hänt mycket bra saker som jag inte skulle vilja byta bort för allt i världen.

Summering av detta: Vilket jävla år det varit!!

Nu hoppas jag att ups-killen kommer snart så vi kan åååååka. Det blir en asbra dag. Det är jag säker på. Massa folk å bra saker!




fyra idioter i en soffa

Idag har vi haft en bakisdag på 47an efter en lagom fylla igår. Fest för 4 å ett kort besök på The Rock innan jag och Jessica åkte hem till henne och somnade på soffan. Vaknade i morse, beställde pizza och sen kom pojkarna hit och vi har legat alla 4 i Jessicas soffa å sett film. Nu spelar dom 8bitars och diskuterar och skriker på varann. Det där med tvspel har aldrig varit riktigt min grej så jag tittar bara på och skrattar lite åt dåliga förlorare.
Imorrn är det jobb, sen på tisdag väntar en dag i sundsvall, det är asbra.

En dröm, som är min - ingen annans

Idag har jag haft lite olika saker i huvudet. Jag tänkte eventuellt skriva ett inlägg om sockerberoende (mest kanske för att jag tror att jag är det), jag har bestämt mig för att börja med LCHF igen och den här gången ska jag ta mig i kragen ordentligt! Hittade massa bra information om sockerberoende idag och fick mig några tankeställare.
Sen slog det mig att jag tycker om känslor och kärlek och då tänkte jag skriva ett inlägg om det.
Men så blev det äventyr på schemat. Har just kommit hem nu, tidningen kom precis och jag funderar på att läsa lite i den och sen sova en stund. Stackars Robin ska kliva upp och åka till jobbet om två timmar och tjugo minuter.
Däremot var det helt klart värt det, eller hur Robin?
Det är asbra!

I won't be anyone's excuse to cry

Johan, lilla vän. Robin, lilla vän. Kommer ni ihåg att jag sa att jag kunde tänka mig att vara hundvakt på dagarna nån gång ibland? Jag har ångrat mig, kanske jag kan göra det till sommarn, men vet ni att det ser ut såhär ute?!
Igår satt jag ute på min balkong medans Johan röjkte, Jag kunde gå ut på balkongen i bara foppatofflorna, utan jacka och sitta på en av stolarna som står där ute. Idag går det inte att öppna balkongdörren, stolarna är översnöade, foppatofflor är inte att tänka på och jag skulle haft en skoteroverall att dra på mig för att inte bli kall. Skitväder!
Hela parkeringen var ÖVERFULL med snö när jag kom hem, fanskapet till traktor hade skottat upp en fin vägg med snö mot mitt garage märkte jag när jag tog mig ända fram till mitt garage efter många om och men. Klev ur bilen och insåg att jag, med mina leggings och tygskor kommer aldrig få bort den där jävla snön. Men så kom de nån karl precis och tyckte väl att jag såg rätt hjälplös ut så han kom och skottade fram mitt garage. Jag tycker om hemvägen!! Mina strumpor är fortfarande full med snö (skulle iofs kunna ta av mig dom å ta på några andra men jag har inte hunnit så långt) och jag är sjukt less på snön redan. Go away!!!!!!!!
Igår friade Robin till Jessica, 364 dagar kvar till The Wedding!
Hade även hemvägenfamiljen på besök, först Johan och Max och sen Jessica, Robin och Rambo.
Idag skulle jag vara snäll å diska åt Robin men nu fick jag just höra att han är i vemdalen så nu bäddar jag nog ner mig i soffan istället å stannar där!

I admit that there were nights when i wonder why

Jag förstår att ni sitter som klistrade vid min blogg på dagarna och undrar när det ska komma nåt nytt inlägg och jag ska väl erkänna att jag många dagar funderat på att glädja er med detta. För att ha nåt att skylla på skulle jag vilja säga att jag inte kommer uppdatera förrän Rebekka uppdaterat sin blogg men det i sin tur skulle nog resultera i att jag får lägga ner min blogg och göra er besvikna.
Min plan var att skriva ett inlägg idag iaf, men jag tror just jag har ångrat mig då jag har sååå mycket jag hade kunnat skriva men sååå lite som jag faktiskt vill dela med mig av.
Livet är bra märkligt ibland, tycker ni inte?
Tänkte jag skulle skriva in nån bra musiktext som kunde förklara mitt liv just nu men jag hittade ingen bra. Det är upp, ner, fram och tillbaka, dåligt ena dan, underbart nästa. PMS-kossa eller bara humörsvängningar utöver det vanliga? Jag vet inte, men jag tycker mycket om dom bra dagarna.
Jag saknar skogspromenader (i skogen!), lättsamma samtal om allt och inget, jag saknar skratt som ger mig ont i magen och jag saknar en trygghet jag inte vet hur den ser ut.
Bra, nu vet ni en del av det som snurrar runt i mitt huvud. Nu är det dags att natta, upp å baka lite med mamma imorrn, eventuellt umgås med the boy next door med vovve och bara ha en lugn och skön söndag.
På torsdag kommer Fredrik hem och på fredag åker han, jag, Jessica och Frost till Norway på roadtrip. På onsdag ska jag fika med en gammal vän jag haft tidigare. På måndag och tisdag ska jag jobba. Och torsdag iofs. Snart är det jul, sen är det nyår med min fina säris och våra fina pojkar. It's niiiiice, som Johan skulle sagt.
Nej om man skulle blunda lite, det skulle säkert vara bra efter en kväll med miniroadtrip, kluriga konversationer och dansbandskampen.
Shit vilket rörigt inlägg. Jag kanske borde uppdatera oftare istället för att lägga in lite om varje grej som händer i mitt liv. Jag ska fundera. Gör det du också Reebekk, Davie är ju jätteduktig, lär från honom!
Godnatt.

Titt så fint!

Mary visade mig den här på jobbet idag. Fick såklart kolla utan ljud men så fint! Det är lite dåligt ljud på den eftersom alla är helt galna och bara skriker men kolla ändå, det är värt det!




Hittade även en intervju med Chelsea, kolla!




Jag har jobbat idag. Aldrig förut har 8 timmars arbetsdag känts så långsam och seg. Jag ska skicka in en ljusbeställning nu och sen bädda ner mig i soffan å se film. GE MIG SEMESTER!

I morgon ska jag tvätta (kom på nu att jag glömt boka tid så jag måste göra de också nu) och bära grejer till förrådet, hämta julgranen och städa klart. Bra Zandra, bra.

ett inlägg här

Min plan var att skriva massa saker i min blogg idag, vad jag gjort och vad som hänt sen sist å sånt. Men det blir nog inte så. Jag har diskat, plockat undan lite och ska nu ta en dusch å sen åka ner på stan och fixa lite grejer innan jobbet. Jobbar till 21 ikväll. Har en nykter helg framför mig. Kanske ska hänga lite med the boy next door.
Om en vecka åker vi till Nooooorwaaaaaaay för då är Fredrik hemma =)

Julmat är också mat

I torsdags var jag i sundsvall. Jag och Cilla åkte lite sent och det i sin tur resulterade i att vi kom ungefär 27 minuter sent till mötet. Mötet var jättebra och till lunch fick vi julbuffé som var riktigt god!
Sen blev det fredag, då jobbade jag. Efter jobbet börnade jag hem och duschade å sådär å sen åkte jag ner till Volos där jag och Marianne (och efter en stund även Monia och Mia) huttade lite. Sen gick vi på plaza där företaget hade julbord. Gött!
När vi ätit klart kom Jessica och Mattias dit och sen också Johan och Robin. Det var en kanonkväll trots att den är rätt luddig när det handlar om innehållet så var det asroligt! Sen slutar ju inte alla kvällar lika bra som andra men det är sånt som händer....
Igår var jag sjukt bakis. Jag, Jessica och Mattias käkade pizza å tog det lugnt.
Sen började vi om! Vi tre och Johan åkte till Christer, drack lite där å fortsatte sen ner på stan där vi mötte upp Andreas och gick på julbord på gamla teatern. Ständut spelade. Såklart. Dom spelade en ny låt som hette Data-Ragata och när den var klar tittade Roger på oss å sa "Här står två tjejer som kan alla våra låtar, utom just den här" Men har vi hört den en gång till löser det sig sen =) När vi var klara å skuldfria på gamla teatern fortsatte vi ner till plaza och när dom stängde gick alla utom Andreas och Mattias vidare upp till Robin som precis kom från Åre. Där var det efterfest, öl och singstar. Sen somnade jag. Strax efter mig somnade Johan, sen Christer, sen Robin å sen Jessica. Vaknade runt 7 av att Johan var asless å ville åka hem och innan det blev dags för hemresa var vi alla utom Robin vakna och tog en taxi. Släppte av Christer och åkte sen till Hemvägen. Har nu varit hemma typ två timmar eller nåt.. Antar att alla gick å sov utom jag, jag kollar på tv och har diskat å pysslat på. Tänkte ta ett bad om en stund.

Det var min helg, mycket öl, mycket julmat, mycket skratt, mycket dans och mycket sång.

Det är mycket som snurrar i mitt huvud nu för tiden och det gör mig less. Jag brukar vara lättsam, men just nu känner jag mig allt annat än lättsam och det stör mig sjukt mycket!!


RSS 2.0