lita aldrig på nån som blöder i fem dagar utan att dö

Idag har jag varit med min underbara vän André nästan hela dan. Vi började med en lunch på Tages, sen var vi på f4 en sväng, sen var vi på solliden och pratade med Malin och Sofie ett bra tag (som vanligt spårar det ur och vi börjar prata om saker som "mens igår, ont i rumpan idag" och såna saker. Men det var roligt. Sen var vi på Ica Maxi, sen ÖoB och sen hem till honom och la oss i varsin soffa och såg film. Mycket skratt och diskussioner senare åkte jag hem och ska snart sova så jag orkar med dagen i morgon också då jag ska till sundsvall. Mycket måste-komma-ihåg-saker jag måste lägga på minnet medans jag sover..
Blir först möte mellan 10-17 eller vad det var, sen blir de birsta med Micke en sväng.

Jag håller även på att klura på ett bra äventyr som jag och säris kan göra snart. Jag tror vi båda behöver det.

Sova nu, puss på er.

NU är jag påväg nånstans

Okej, nu har jag plockat bort och packat ner ALLA ljushållare i hela lägenheten. Det är det säkraste tecknet på att jag ska någonstans. Usch så tråkigt det kändes att plocka bort dom. Jag tror inte nån förstår riktigt hur mycket jag behöver dom!
Nu ska jag snart iväg å äta frukost med säris, sen ska jag packa lite till, sen ska jag träffa Andy och sen ska jag se var det blir middag idag och slutligen packa klart. I morgon är jag i sundsvall hela dan och på torsdag går flyttlasset.
Jag pratade med Kattis igår, åh så jag saknar henne! Men hon kommer ju upp till jul säkert, det tycker hon är snart. Jag tycker det är länge kvar. Vi diskuterade skånska komiker. Hon förstår inte varför jag inte tycker att vad-han-nu-hette var rolig. Men det är enkelt, när jag måste sitta en stund och fundera på vad han sa så kan jag inte tycka att det är så roligt. För jag förstår inte skånska.
Vi diskuterade skånska på jobbet igår också. Vissa skåningar hör man verkligen inte vad dom säger ens när dom bokstaverar, och när man säger att man inte riktigt hör vad dom säger pratar dom lika snabbt och otydligt men högre istället. Bra.
Nu ska jag göra mig klar för min frukostdejt.

Någonstans visste jag att du fanns

Ja igår var en trevlig kväll på plaza efter några frågetecken i början på kvällen som slutade med en extra tur med Fanny i väntan på bättre förutsättningar. Nästan lite vidrigt mycket folk och när man är nykter känns det alltid som det är fler än det egentligen är, men det gick bra ändå. Träffade mycket roligt folk!
Skjutsade hem Mattias och Jessica och sen for jag och hämtade nästa gäng, vilket tog lite längre tid än jag trodde, en del bor ju lite längre från stan än andra helt enkelt.. Kom hem, somnade rätt snabbt och vaknade 4,5 timme senare och är nu oförskämt pigg. Har packat lite och funderar på att åka till mamma och äta lite frukost. :)

Sen blir det jobb!

För vi ska dansa i neon

Nej inte i neon kanske, men säris frågade tidigare ikväll om jag var på att gå ut och dansa lite, och varför inte? Så nu sitter jag här, har just sminkat mig, dragit på mig klänning.. och kollar på bingolotto. Haha, Just en från Östersund som vann 50000:-, grattis.
Om typ en halvtimme ska jag åka å hämta Jessica för att sen åka ner till schlagergolvet på Plaza. Och ja, jag är nykter eftersom jag ska köra bil. Det blir en bra kväll!
Tack och hej.

let me be who i am

Idag har jag packat ett par kartonger, sen for jag och hämtade lillasyster och var förbi på ixo för att hitta kläder till hon ska åka till turkiet, sen åkte vi förbi här hemma och packade upp lite kläder ur kartonger som hon fick med sig också. Skönt med lite tid tillsammans med systeryster. Hon tyckte även att jag hade packat mycket och det var skönt att höra för det känns inte så stundvis. Men i morgon förmiddag ska det packas som tusan!



Glada besked från umeå, benmärgen verkar cancerfri!
Min skrutt, du kämpar på så bra!
På måndag ska jag hämta dom på flyget, jag längtar!


Nu ska jag se om jag orkar göra nån nytta här hemma innan jag ska åka iväg och jobba.


leave me alone


Idag vill jag sova.
Huvudvärk.
Yrsel.

men jag ska jobba.


Du måste sänka dina krav eller vinna på trav

Nu ska den bittra kvinnan i mig få tala, passar det inte så sluta läs nu.

En till dag har nu kommit och passerat i mitt liv. Var tar alla dagarna vägen, och vad gör jag med dom? Ja okej idag har jag varit på skolan, jag älskar torsdagar just därför. Men det som inte är skola, vad händer med det?
Jag bär själv ansvaret för mitt liv, jag väljer själv innehållet (det mesta iaf) och jag krånglar till saker i onödan när jag hamnar i märkliga situationer. Jag måste sätta ner foten, slå mig i huvudet och skrika åt mig själv att skärpa mig snart. Jag kan verkligen inte ha det som jag har det speciellt länge till.


Jag inbillar mig att det kommer bli bättre när jag får flytta, men det är egentligen samma sak som när alla säger att deras liv ska bli såå bra efter nyår. Den 1 januari är bara dagen efter 31 december, en helt vanlig dag precis som dagen innan förutom att det är ett nytt år, en ny kalender och en ny månad sålänge du själv inte gör den till det du vill att den ska vara. Den 1 oktober kommer vara precis likadan som 30 september förutom att jag kommer bo på en annan adress, i en annan lägenhet. Om livet förändras för det är det bara jag som kan styra.


Just nu har jag alldeles för lite ork till allt. Jag skulle helst av allt vilja sova bort hela dagarna. Men samtidigt finns det saker som gör att jag mår bra nu. Däremot tror jag blandningen av förvirringen, tröttheten, glädjen och kylan gör mig matt. less. ledsen.


Jag ska ta en långpromenad med säris nu. Det kan jag behöva. Det är en kall, ensam kväll.

hej, hur är det med prestationsångesten? jotack den är på topp!

Till nästa vecka ska jag ta min bästa bild. Den som ska bedömas av en sjukt bra naturfotograf, den som ska förstoras och vara så bra helt enkelt. Tur jag har några sömnlösa nätter på mig att klura ut den. Det är ju en hel vecka kvar. Men det blir bra! (säkert)
Jag tror vi får bestämma tid för gruppterapi på torsdag klockan 8.40 igen, jag kommer med all säkerhet att behöva det. För att inte tala om torsdagen efter det, då får vi nästan börja terapin 7.40 och med lite tur är jag ändå kvar där klockan nio när Göran Ekström kommer och ska bedöma våra bilder.
Nej okej jag tror jag överdriver lite. men ändå.

Jag har även en hel vecka kvar på mig att packa klart, om exakt en vecka har jag fått tillträde till nya lägenheten, flytten ska vid den här tiden vara i full gång och jag läääängtar! Jag ska få ny lägenhet, fint å underbart och mina fina pojkvänner (läs killkompisar men det lät finare med pojkvänner) ska hjälpa mig att bära. :) Även säris kommer vara på plats, det känns bra. :) Mamma ska fixa gardiner och pappa kan jag nog också sätta i arbete om han tjatar. Jag tänkte fixa lite fika, peka och visa var saker ska stå. är det okej?

Men just idag känner jag för att koppla bort allting. Säris bjöd just med mig på smygpremiär på Gina, det skadar ju inte att... titta lite? :) Så nu ska jag hoppa in i duschen å fixa mig så vi kan åka.


Ne men hörrni vi hörs!


Leva livet, kom så ska vi leva


Uppe till vänster: Härefestivalen i Indal. Uppe till höger: Hemvägenfest
Nere till vänster: Roadtrip till Strömsund. Nere till höger: 2.33 idéer och 11.07 galenskaper


Dagar som dessa är det skönt att ha bilder att titta tillbaka på.
Härliga äventyr, glada dagar, leenden som vägrar försvinna!
Det bästa är att det är så mycket härligt kvar att göra.
Men först ska jag komma tillrätta med livet igen. Komma ikapp.


Men nu ska jag måla naglarna och plocka ihop lite här hemma.
Blev så stökigt av allt packande.


Det gör världen lite ljusare

Källens visning gick jättebra, det var en härlig blandning människor och det var tre speciella som gjorde kvällen ännu mer underbar!

Nu däremot är jag otroligt trött. Dagen har varit fylld med både bra känslor och en hel del dåliga känslor. Olustkänslan som ibland visar sin sämre sida har nog hittat mig idag. Det är dags att sova, tidigaste kvällen på länge. Och bortsett från ljusvisningen även den tråkigaste på länge. Jag har börjat bli bortskämd med härliga kvällar nu, jag trivs med det.


"Jag kan leva som vem som helst - om jag tar mina mediciner"
- Lars Winnerbäck, the man


Du är fin som en blomma

Man får köpa en blomma bara i fotograferingssyfte va?
Nu ska jag göra mig klar inför kvällens ljusvisning. Jag längtar!

Jag tog en bild, som vanligt :)

Gammelmorfar med barnbarnsbarn. :)
(min morfar och min systerson)

She wants to go home

Ännu en dag har passerat och nästa har redan börjat. Ikväll när jag åkte hem slog det mig hur mycket jag verkligen gillar mörkret, hösten och kylan just nu (sålänge jag slipper vara ute i den). På onsdag ska jag ta höst-mys-bilder med Rebekka och David, det ser jag fram emot!

Jag måste verkligen snart komma på att jag SNART ska flytta. Det känns fortfarande så sjukt långt bort och lite overkligt att jag faktiskt SKA flytta nu. Jag har längtat efter flytt de senaste två åren men hade någon som satte lite käppar i hjulet för det :P Men nu när det bara är jag tog jag den chans jag hade och kommer få det så bra i nya lägenheten, men jag förstår det inte än.

Problemet jag haft med alla adresser jag bott på, vilket är 4 om man räknar med mina och 6 om man räknar med vart jag har bott, är att jag aldrig hittat ett hem där jag varit skriven. Det har bara varit ett ställe där jag äter och sover, där mitt namn står på dörren och dit min post kommer. Det har varit där folk hälsar på när dom ska hälsa på mig och det har varit dit jag åkt när jag gjort klart allt jag ska göra en dag. Men det har aldrig varit ett riktigt hem. På körfältet var det ett krypin dit jag åkte när jag inte orkade med det som fanns utanför, dit jag åkte när saker inte gick som jag ville eller när jag behövde packa om väskan med kläder. Kyrkgatan var en blå och lila festlokal, den passade mig perfekt för hur jag levde då men det kändes fortfarande inte som ett hem. Södra Gröngatan var ett kollektiv, näst intill i alla fall. Och lite av en festlokal det med. Hemvägen har ofta känts som en lagerlokal där mina saker finns. Har också hyst in mig själv på Norra Gröngatan och Prästgatan där mellan, home is where your heart is, right? Men det funkade inte heller.

Min dröm är att den nya lägenheten kommer bli mitt hem, mitt första hem sen jag flyttade hemifrån. Jag har säkerligen för stora förhoppningar, men drömma går ju, det är jag bra på.


Jag ska nog sova nu. Ska upp och fortsätta packa om några timmar, plugga lite, fixa iordning för ljusvisning och baka.


She wants to go home but nobody's home
That's where she lies broken inside
Has no place to go, no place to go
To dry her eyes broken inside


Om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen

Ny vecka, sista hela veckan jag bor på 55an. Igår var jag och kollade lite på 37an, det var bra. Lite mindre än jag trodde men jag hade nog målat upp värsta slottet och det var ju bara en helt vanlig lägenhet, men det kommer bli kanonbra, det är jag säker på! :)
Men jag kan inte låta bli att undra vad det är för fel på just 37an eftersom det nu sen min nya lägenhet kom ut har kommit ut två till lägenheter där, är det ingen som vill bo kvar där?

Var en riktig bakisdag igår, jag och Jessica låg mest i soffan på 47an och gnällde. Men det var helt klart värt det för lördagen var sjukt rolig! Fler hemvägenfester åt folket!!
Sen fick jag besök igårkväll, såg ett par filmer å bara tog det lugnt. Det var en mysig kväll. :)

Idag blir de plugg mest, ska även skjutsa ut Jessica på f4 en sväng och ev kika förbi på öbo och kolla om jag får ha kvar lägenheten över nästa helg.
Sen blir de jobba ikväll.

I morgon är jag ledig, då ska det pluggas, packas och säljas ljus! Jag hoppas bara Annelie kryat på sig så hon kommer dit! Min fina extramamma!

Dags att åka till f4!

:igår:
Jag ska aldrig mer göra så jag känner såhär
Det kvittar vilken fest det är och hur många jag känner där
Jag svär om jag bara kan klara idag
Ska jag ta mig i kragen och vara så glad


Allt förändras men glädjen består

Ja nog fan blev det fest igår. Jag och säris festade själv fram till klockan var typ åtta, sen kom Daniel med en kompis och Löken med två kompisar. En stund senare kom Emil, Jacke, Erik och hans tjej och säkert nån fler också. Henke dök också upp under kvällens gång.
Löken och Henke körde sen folk ner till krogen och jag och Jessica väntade till sist, snälla Henke körde en extra gång för att vi skulle få se till så alla kom härifrån innan vi åkte. Jag kan tänka mig att alla gick in på plaza men det gjorde inte vi. Jag, Jessica och Emil gick istället på Bishop dit även Jacke kom innan vi slutligen mötte upp Henke som ställde upp och hämta oss också. :) En maxburgare senare var vi tillbaka på 47an och jag somnade rätt snabbt.
(Vi tänkte gå på efterfest hos Tobbe men jag antar att jag inte behöver säga att vi inte var där, haha)
Nu har jag vaknat, men som vanligt har säris inte vaknat ännu. Det dröjer nog ett tag till innan hon vaknar.
När hon vaknar ska vi köpa pizza och städa ihop här. Sen ska vi kolla på min nya lägenhet. :)

Du ska veta att jag saknar dig

Familjen Kjellberg / Nordlund. Kommer ni hem snart? :)
Ni kan ju inte bo i Halmstad hur länge som helst!
Jag saknar er.

En gång i livet finner du rätt


JAG SKA FLYTTA!!!!
Här ska jag bo, jag flyttar snart.

Idag är jag lycklig!


Det kallas tvivel det där som stör




Jag älskar att få paket från PartyLite, det är det bästa jag vet!


Kanske möter vi en vår igen

God moooooorning! Eller nehe, hade jag redan varit vaken massa timmar? Jaja, så kan det gå.

Blev en sen kväll igår, men jag klagar inte. Jag är aldrig för trött för att köra bil och jag trivs med bra sällskap. Pratade lite med säris inatt när jag kom hem och sen somnade jag ganska snabbt.

Idag är det jobb som gäller, efter jobbet blir det bara lugnt. Kanske se nån fin kärleksfilm å äta lite choklad och bara vara. :)

Haha jag har verkligen ingenting att blogga om nu för tiden jag så jag förstår inte varför jag ens försöker.


Jag har väl knappast lärt mig nåt sen sist, ne inte jag


innan mörkret faller
ska jag lämna några varma rader
ska jag vara din starka vän
ska jag visa upp några bättre sidor
och lova dig nånting igen


innan morgonen kommer
ska jag vända alla kappor tillbaka
och lita mer på min kraft
ska jag hämta nånting jag förlorat
en vilja som jag faktiskt haft


Vet du vad lycka är så säg det nu


Jag glider ifrån allt
Vad var jag en gång?
Jag förlorar mitt fokus
Vad drömde jag om?


Jag ser mig i spegeln
Det är en dålig dag
Är det henne jag känner?
Är det hon som är jag?


Rör mina händer
Du måste förstå
Jag orkar inte förklara
Försök att se det ändå


Kom, kom, vi ska gå på zoo

Hmm visst finns det en låt som går så som jag skrivit i rubriken?

Ja hur som helst, i måndags var jag på zoo. Det här med djur på zoo är inget som jag direkt hurrar av glädje åt, men när tillfället fanns fick jag helt enkelt ta några bilder innan jag, tidigare än dom andra, valde att åka hem.


You're my world


Min systerson Vincent är min bästa modell. Han är min finaste modell och han är den bästa pojken i mitt liv.
Kom hem från sjukhuset nu och posera nu, mosters lilla skrutt!

 

Skolan gick bra idag. Nervositeten släppte lite när redovisningen började. Det gick bra.
Nu ska jag pyssla på lite här hemma och sen åka till mor å far för att äta lite middag tillsammans med dom.

Har hittat ett roligt program att leka med också, Picasa. Thanks to Jessica!


Det är samma visa år efter år

Varje torsdag när jag öppnar ögonen och börjar fundera över dagen får jag nästan ont i magen. Prestationsångesten kommer krypande och de bilder jag tagit och varit nöjd med känns plötsligt inte alls lika bra som dom gjorde på onsdagen när jag kollade igenom dom. Det är rätt jobbigt och jag VET att jag är där för att lära, men jag har kanske lite högre krav på mig själv.
Idag ska zoo-bilderna redovisas för hela gruppen. Jag tycker inte om zoo. Jag tog några bilder på varje djur som verkade fint att ha en bild på och sen åkte jag hem. Även om jag nu valt ut två som jag var rätt nöjd med så känns det inte tillräckligt.

Däremot trivs jag jättebra på skolan, tycker att jag ändå lär mig en del och hoppas på att lära mig mycket mycket mer nu fram till jul. Men helst av allt önskar jag att det var jul nu och att jag var klar och kunde ta galet fina bilder. För då hade inte varje torsdag känts så jobbig.


Nu är det dags att göra sig klar och bege sig. Ska gå in och se om det finns nån frukost hemma på voltvägen innan jag går iväg också.


Du är början på nåt underbart - för mig, för mig, för mig


Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut


Du är det finaste i världen


Vi har solen i ögonen


Ibland är det roligt att lära sig saker.
Det är också roligt när man kan både äventyra och plugga samtidigt.
Ikväll var vi till forsaån igen.
Ingen badade, Henke och Tina var inte med.
Men vi hade roligt ändå, och min uppgift blev klar.


Det är du och jag mot dom jävlarna

Morgonen spenderades på frösö zoo, dagen spenderades i soffan och i köket när jag bakade en äppelkaka, eftermiddagen spenderades på jobbet.

Men dagens höjdpunkt har ändå varit kvällen. Den spenderades tillsammans med André i en varsin soffa hemma hos honom, precis som alltid. Åt olika håll, hit och dit, med skratt, allvarliga samtal, dryga skämt och en film vi mest bara kunde nicka åt när vi satt där och flinade. Att komma innanför dörren hos André är som att komma till en värld där de största bekymren känns så små, där problem känns lätta att bära. Okej det är inte värsta himmelriket som jag får det att låta som, men jag trivs där i soffan. Jag trivs med min vän.

Påvägen hem plockade jag upp en säris jag hittade efter vägen. Det är ännu en underbar vän jag har som gör mig otroligt glad. Vi surrade en stund och sen gick jag in och funderar på att sova snart.

Jag är lyckligt lottad, jag har underbara människor omkring mig.


Vi kan slå sönder några timmar ihop

Idag ska jag och säris ut på äventyr igen. Den här gången åker vi norrut för att se om vi hittar något spännande. Vad skulle jag göra utan min fina vän? Vi har aldrig tråkigt, vi kommer sällan överens, vi åker ofta vilse, vi hamnar alltid på konstiga skogsvägar och vi skrattar och sjunger hejvilt i bilen! Det är galet, det är underbart och det gör att livet känns så enkelt för en stund!


Säris fotar i Kusbölehelvetet

Dags att springa över på 47an och äta lite lunch innan vi rullar iväg för dagens äventyr!


Det finns bara en av dig och det är du

Idag har jag fotat det bästa paret jag vet. Här är en del av resultatet.


Fotograf: Jag
På bilden: Nathalie & Klas


Jag behöver inte nån som visar vägen för jag tänker inte gå den

Det är morgon! Jag har hunnit-äta en macka-tömma kameran på bilder-lägga över uppgifterna på usb-minne-beställa kurslitteratur-leta fram utrustningen jag ska ha med mig idag-känt mig lagom förvirrad som vanligt. Nu ska jag göra klart det sista innan jag ska åka. Spännande va? Igår hade jag dessutom en timlön på ungefär 300kr. Jag vet att ni är avundsjuka. Jag ska skynda mig nu. Tjipp!


Vad ska vi göra idag?


Finaste Säris och finaste Fanny!
Här tillsammans med vår kartbok med texten
"Vad ska vi göra idag?"

Livet är bra härligt när man får äventyra!


Du kan le så att jag smälter, du kan ge så jag tar åt mig

He's the man!


Idag har jag ätit lunch med den här unga mannen. Han är den bästa jag vet!

Han visade mig sina skills i vandringsteknik, här är resultatet av det
  
Världens finaste skruttunge!

Tänk om han visste hur lycklig han gör sin moster! :)


Oooooohlala jag vill ha dig

Igår var en spännande kväll på många sätt. Jag ska gå igenom den kortfattat.

Vi åkte på kräftskiva, den var till en början jättetrevlig men när folk snetänder blir jag less så vi åkte. Vår plan var att åka på näset och gå på dans men den idén ställde vi in och åkte till trångsviken. Där var det fest i en lada och vem var vakt där om inte Andyvännen?? Galet. Mitt i skogen. Vad gjorde jag där? Vad gjorde han där? Samtidigt? Ja där inne bjöds det på öl hela kvällen, vi dansade, skrattade, sjöng och kissade i skogen. (ja jag gjorde det TVÅ gånger igår, kors i taket) Träffade roliga människor och drack mera öl då det alltid stod en ny redo när jag var klar med en. Strax innan alla skulle åka hem åkte jag, Jessica, Emil och Jacke därifrån i fina Eddie. Ett kort (tror jag iaf) stopp i krokom senare åkte jag och Jessica vidare hemåt. Jag skickade med Jessica en Ben&Jerry hem och somnade sen ganska fort.

Idag har jag lite ont i huvudet. Vill att Jessica ska vakna så vi kan beställa hem mat och slöa i soffan tills det är dags för att eventuellt åka på bilbingo ikväll.

Tack älskade underbara säris för ännu ett roligt äventyr!


Just det, i morgon går anmälningstiden ut på lägenheten jag sökte också. JAG VILL HA!


JAG får liksom ingen ordning

Min lillasyster säger att Lars Winnerbäcks nya låt är bra. Jag var tvungen att kolla, för jag har inte märkt att den kommit ut än. Låten heter "Jag får liksom ingen ordning" och jag måste hålla med honom, jag får verkligen ingen ordning.

Lyssna på den här:  

Lars Winnerbäck för mig är en mysgubbe. En karl med sin gitarr och sin underbara röst.  Det är inte som låten ovanför. Visst, texten är (nästan) lika bra som alltid, men det är fel musik, fel fel fel!

Det här är Lars Winnerbäck för mig:

Jag får ingen ordning, men det finns säkert dom som tycker om hans nya musik också. Jag håller mig till det gamla, det som jag känner något av, det som ger mig en känsla och det som får mig att må bra!!


Idag har jag ätit middag med min lillasyster och mamma. Det blev en spännande middag med diskussioner kring förhållanden, förlovningar och giftermål. Jag och lillasyster var rätt överens men mamma tyckte annorlunda. Men jag gillar diskussioner, så det var bra.

Har suttit här ikväll med en tjocktröja, håret i en slarvig toffs, dunsockar och med en kopp te i högsta hugg samtidigt som jag lyssnat på mina fina låtar, som den ovan. Just nu älskar jag att det börjar bli höst, jag ser fram emot nattliga promenader när man kan sparka löv och bara filosofera, jag ser fram emot kolsvarta kvällar med Lars Winnerbäck och tjocktröjor, frukt och te.

Men samtidigt skrämmer det mig att jag stundvis känner mig så sjukt ensam, och hösten är så mycket mysigare om man har någon att dela den med. Jag behöver en karl men gissa om jag har krav? Den här hösten är för nära för att jag ska hitta någon som uppfyller mina krav. Kanske nästa höst, eller hösten efter det att jag hittar någon som passar.

Okej egentligen har jag inte såååå höga krav, men jag har varken tid eller ork med några löjliga pojkar i mitt liv. En karl ska vara en karl och ska han finnas i mitt liv finns det en del riktlinjer att förhålla sig till. Inte så jag har en miljon regler, men ska det vara får det fan va ordentligt nu.

Nu har jag både sagt vad jag tycker och försvarat mig tillräckligt mycket för idag. Nu ska jag fundera på om jag ska ta en promenad innan jag somnar eller om jag ska ta en lång varm dusch, fortsätta dricka te och längta efter röda träd. Jag tror det lutar åt det sistnämnda. Ska iaf ladda upp med mysmusik till mobilen så den är redo när jag kommer på att jag ska gå.

En nattlig promenad i en höstmörk stad
Jag kan inte önska mig nåt mer


RSS 2.0