I helvete att nån är där för din skull

Ja nu har jag flyttat. Eller jag är inte klar men på god väg. Hittills trivs jag, jag hoppas det fortsätter så. Mamma, säris och Fredrik var först på plats igår och vi bar saker hit och dit. Mot slutet kom även Eijve och Henke och hjälpte till. Så fina vänner jag har som hjälper till! :) Jag fick även köra Fredriks superkombi igår när vi lämnat släpvagnen! En saab med turbo. Den var rolig. Pappa frågade Fredrik om han hade helförsäkring, säris var lite nervous men Fredrik sa bara åt mig att gasa hela tiden. Han var nog rätt lugn.
Slocknade rätt tidigt igår, kändes som klockan var 4 när jag gick å la mig, fast klockan inte var mer än typ 22.30.. Galet lång och tung dag som satte sina spår när jag har sjuuuukt ont i nacken idag efter allt bärande som jag inte brukar göra när jag flyttar.
Med lite tur kommer Fredrik förbi idag och hjälper mig med lamporna, ska även bort på 55an och hämta lite mer grejor och ikväll får jag nog besök hoppas jag. I morgon ska jag och mamma städa och ev blir det även en hemvägen-middag med blandat folk från 37, 47 och 55. Eller ja, en från varje iaf =)
Nu ska jag fortsätta.

Kommentarer
Postat av: annelie

Hej vännen!



Va bra att du har fått en massa hjälp !! Hör av dig om du behöver något annars hörs vi och träffs framöver. Längtar att få se nya lägenheten !!

Kram Annelie

2009-10-02 @ 20:04:04
Postat av: Morsan

Känns det inte skönt nu då ? Snart har du bara en lägenhet igen. Imorgon kan du lägga en bit till bakom dig och bara gå framåt igen..

Vi har lite att fixa innan jag är nöjd, du då ?

2009-10-04 @ 17:50:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0