En helt okej dag, fast bättre.

Ja idag är den första officiella dagen på min semester. (eller hemester som det kallas när man väljer att vara hemma hörde jag på radion idag) Har ju bara varit "ledig" nu över midsommar. Dagen har varit bra, jag städade lite och pysslade på i morse, sen umgicks jag med Jessica och hon gjorde en ny bloggdesign till mig, vad tycker ni om den? I like it! =)

Sen var jag duktig och lagade mat, det blev ugnskotletter och hasselbackspotatis. Jag skulle tro att Niklas var rätt nöjd med det, hoppas jag i alla fall. Efter vi ätit, haft en lektion i kamerafunktioner och legat i soffan å surrat lite strunt så började vi med projektet att skruva ihop möbler. Ja mitt problem igår var ju att jag satte ihop den på alla tänkbara felaktiga sätt. Tur det finns karlar till sånt där, det är inget zandra-göra helt enkelt!
Efter bordet och stolarna var klara åkte vi a3:a en sväng :) En blå, men ändå helt okej! :)
Nu är tv-bänken kvar av möblerna, får se om Niklas har tid för en ny kväll med mig snart eller om jag ska hitta nån annan som kan fixa det åt mig.  Måste även köpa kontakter för att sätta upp lamporna jag köpte. Det kommer bli bra hemma hos mig, det är jag säker på, det tar bara lite tid.. Måste även kolla upp det här med tapetseringen lite mer, skulle vilja få det gjort.


Det har varit en bra dag idag, bortsett från att det började tok-regna en stund. Tur jag slapp gå ut då!

I morgon ska jag först försöka ha sovmorgon, sen ska jag pyssla i sovrummet. Skulle vilja få till nåt smart där inne så jag kan ha kombinerat sovrum och fotorum.
Men först blir det några timmars sömn, och jag tänkte påbörja dom vilken minut som helst. Ska bara plocka ihop lite efter dagens bestyr. Plocka in i diskmaskinen och packa ner allt skräp från möblerna i kartongen så den är redo att bäras ut.


Måste förstås avsluta med en bild på en RÖD Audi A3.

I'm in löööve, ge mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0