Chilikasslergratäng, 4-6 portioner

600gram kassler i tunna skivor
1dl finhackad paprika och även gärna en aning finhackad färsk chili
1-2 finhackade vitlöksklyftor
3dl hårt vispad grädde
1/2 dl chilisås eller 2msk tomatpuré
1tsk curry
1krm chilipulver
3dl vet och smakrik riven ost
smör till stekning

Gör såhär
Stek det finhackade så att det mjuknar tillsammans med kryddorna i smör.
Lägg över och fördela i botten av en ugnsfast form.
Placera de tunna skivorna kassler omlott över.
Vispa grädden för sig och rör försiktigt ner chilisås eller tomatpuré.
Toppa med den rivna osten och gratinera tills osten antagit tilltalande färg och yta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0