Min dag

Idag på jobbet hade jag jättetråkigt. Både Fredrik och Jessica fick roa mig.
Här kan ni läsa en del av det Jessica roade mig med.
Här kan ni läsa vad Jessica tycker om mig.
Dom är fina människor. Vi har också planerat Norge-roadtrip när Fredrik kommer hem! "Bara" 2½ vecka kvar tills han kommer hem nu! Det tycker jag är bra.
Temagrejen fortsätter ligga lite nere då jag jobbat kväll å varit borta massa nu. I morgon ska jag och Jessica på äventyr igen! Först jobb 7-13.30. Nu sova.

eller okej, ett inlägg

Jag ljög på facebook, ett inlägg gör jag nog iaf. Bara för att ha ett idag ändå. Men jag tänker inte skriva nåt vettigt.
Vem läser min blogg? För det är ju typ ingen som kommenterar?
Tell me, jag är nyfiken!
(Vill ju även veta så jag vet vad jag kan skriva och inte här.. haha)
Jag tror jag vet mamma, mamma 2, jessica, tina, kattis, fredrik och eventuellt mina systrar, har jag rätt? och vilka fler är det?
Idag har jag bärt möbler, funderat på att julstäda, skrattat med andré, fått veta saker jag inte visste om en arbetskamrat som vi skrattade åt, jobbat och firat syster å hennes gubbe. (ja 20 är ju rätt gammalt) Nu ska jag sova, jag är inte som ungdomarna som orkar vara vaken en lördagkväll. Jag ska sova. I morgon jobbar jag 13-19.30 igen. Jippi.

Andy-Zandy-Dag

   
Lite fler bilderIgår hade vi Andy-och-Zandy-dag. Det var en underbar dag det! Var förbi hos mamma och snackade lite skit, kollade på altan och tog en beställning innan vi rörde oss mot sundsvall. Började med en god lunch (köttbullar) på IKEA och sen vandrade vi genom varuhuset utan att köpa något men med stora planer! Skulle jag och André köpa ett hus och åka på IKEA skulle det bli dyrt kan jag säga. Vi provsatt soffor och fotöljer, vi provlåg sängar, André provade kuddar, vi kollade kökskvalitéer och var stundvis ganska spydiga men vi skrattade mest hela vägen igenom. Det var roligt! Sen tog vi birsta, mötte nån kollega till André där inne som vi fastnade en stund hos innan vi gick vidare till Lagerhaus som är en sjukt rolig affär! Där började dagens shopping. Kom upp på övervåningen, det shoppades lite till (jag blev väldigt bra vän med dom flesta expediter där uppe faktiskt) och birsta avslutades med en fika tillsammans med Andrés kollega. Mycket trevligt.

Efter birsta tog vi Media Markt, där hittade jag en pryl som jag VEEERKLIGEN vill ha! Titta!!

Klicka HÄR för att komma till Canons hemsida och läsa mer. Det är en underbar liten grej!!

För övrigt på Media Markt var det roligt, jag hittade en JÄTTErosa tvättmaskin!


Efter Media Markt var vi in på Bauhaus eftersom Jonto skulle ha lite tapeter å grejer, kollade på fräna duschar å letade personal.. För övrigt är det inte min favoritaffär kan jag lova.

Efter Bauhaus skulle vi på Cupolen, där var det stängt, efter Cupolen skulle vi på godisaffären vid Barnens Hus, där var det stängt. Vi åkte ner på birsta igen och handlade lite götta, for förbi på Ica Maxi och handlade lite billig mat och sen tänkte vi åka hemöver. Men så började bilen låta PIIIIIIIIIIIP och det var nån lampa som lös. Fram med instruktionsboken. "Halvljus eller bakljus trasigt" eller nåt sånt stod det. Sen stod det "Åtgärd; Byt lampa". Check. In på en mack och handla lampa och för er som aldrig sett André i mek-position så kommer här bilder:
 

Och just det, någonstans mellan Bauhaus och trasig lampa var vi inne på Clas Ohlsson också.

Det låter säkert lite som att den här dagen tog oss en kvart eller så, men det som började med att vi hade så gott om tid slutade med att det blev lite stressigt i slutet för att hinna in på alla butiker vi ville in på.

Hemresan gick bra, jag bytte av runt gällö å körde sista biten hem då André började bli lite trött i ögonen.

Det var en helt underbar dag!
Vi kom också fram till att vi varit vänner i snart 6 år, tiden går fort när man har roligt!


Fotografering

Det hela började med att min dåvarande vapendragare Nettan började fota. Jag tyckte hon var bra på att fota och tyckte det verkade roligt. Sen köpte min dåvarande sambo Johan en kamera och jag började fota mer och mer och mer. Min då ganska nya vän Jessica var också väldigt intresserad av foto och vi var ute en hel del. Sen flyttade jag och Johan isär och därmed försvann kameran ur mitt hem.
När jag var på besök hos Vincent i Umeå i maj köpte jag min egna kamera, en Canon 1000D, en likadan som Johan hade köpt. Jag trivdes ju med den kameran och kände att jag inte behövde nått värre.
Hittills sen i maj har jag tagit ganska mycket bilder med min kamera, den exakta siffran just nu är 4050 bilder. Många många som inte alls är speciellt bra, men många många som jag lärt mig mycket av.
Jag kom på att det vore roligt att lära mig lite mer om fotografering och sökte en yrkesutbildning i fotografering här i stan som jag kom in på. En gång i veckan var den planerade lektionstiden men det var en utbildning som gick på helfart i en termin, från september till december 2009. Superkvinnan jag hade stora planer på att bli en grym fotograf men jag ville inte ta studielån å grejer så jag sökte tjänstledigt på 25% från jobbet, fick det beviljat och började utbildningen. (I samma veva hände andra grejer som vid ett senare tillfälle kan förklaras i tema "jag" som gjorde att jag inte alls jobbade 75% och inte alls hade speciellt mycket tid eller ork att plugga större delen av den 'fritid' jag hade) Det var en jättebra utbildning, underbara människor som gick den och en underbar lärare som jag fick träffa en gång i veckan, men med tiden insåg jag att det inte alls var precis det jag ville göra med mitt liv. Min plan var att bli bra på att fotografera, men studioljus, vinklar och paralleller var ingenting jag riktigt brann för. För två veckor sen klev jag av utbildningen. Ett val jag är mer än nöjd med, trots att jag saknar mina kurskamrater väldigt mycket.
Men att kliva av utbildningen har gjort att jag återigen tycker att det är väldigt roligt att fotografera och jag har trots allt lärt mig en hel del inställningar i kameran som kan göra att bilderna blir väldigt mycket bättre och jag har lärt mig en hel del nytt om bildredigering också. Nu har jag Jessica och Fredrik i mitt liv som båda tycker om att fota också så jag ser fram emot lite photoshoots med dom framöver och kommer fortsätta fota för att det är så himla kul!
Just nu är huvudsaken att JAG tycker om dom bilder jag tar, att JAG är nöjd med dom och att JAG kan det JAG VILL kunna. Utbildningar finns kvar den dagen jag känner att jag behöver det och vill lägga ner den tid det krävs. Tills dess utbyter jag erfarenhet och kunskap med andra i min omgivning. Jag tycker om att fota och jag kommer fortsätta göra det. Och jag kommer lägga upp lite nya bilder inom kort också.

I can't help myself

Jag har hittat min kärlek! Han heter Kurt Nilsen och är en bra karl. Honom hittade jag tack vare Fredrik, som också är en bra karl! Kurt är norsk, norskar pratar roligt men sjunger tamejfan bäst!
Idag har jag jobbat, började tidigare än hälsosamt och slutade senare än önskat, men jag hade massage på jobbet idag. Christina är verkligen underbar! Hon är en av få som verkligen kan få mig att slappna av! Det gjorde dagen lite lättare att genomlida trots att min jävla huvudvärk börjar komma tillbaka.
Sen åkte jag till min mamma en stund, satt å pratade lite strunt å hämtade två ljusstakar hon köpt till mig innan jag åkte hem och började göra klart för middag till säris kom hem! Gjorde toast med bacon, kött å lök på. (tömma-frysen-mat även om det inte låter så) Det blev gott! Åt å surrade lite skit och sen åkte vi å lämnade igen en nyckel hon fått med sig hem, var förbi på coop å sen åkte vi hem. Skiljdes åt där vägen delar sig och gick hem.
Kom hem och kom på hur mycket jag saknar mig och min säris, dom vi var INNAN allt skit kom ivägen. Tänker på alla roadtrips vi gjort där vi skrattat tills magen värker, då när vi tog livet med en klackspark å älskade livet mer än något annat!  Var tog vi vägen darling? Dags att hitta tillbaka, det här håller inte!


Vi är bland det bästa jag vet!!I morgon ska jag träffa ännu en bra människa, det är en Andy-och-Zandy-dag i sundsvall!! Andra gången på en vecka vi hänger, i just love it!! Alldeles för länge sen vi hängde såhär mycket! Har aldrig varit med om någon som pussar mig så mycket på huvudet, säger att jag är dum men att jag är älskad ändå och någon som verkligen är som han är! Det är en underbar vän jag har!! Om 13 timmar rullar audin neröver med mig bakom ratten och André sovandes bredvid. Det kommer bli en härlig dag! Jag längtar redan, som ett barn dagen före julafton!
Avslutningsvis tycker jag att Fredrik ska krya på sig borta i afghanistan, han lät så ynklig när jag pratade med honom idag. Karlar är inte roliga när dom är sjuka, dom låter alldeles för sjuka och jag tycker alldeles för synd om dom! Krya på dig finaste! Å se till att komma hem i december ju! Norway is the shit!! :)
Nej nu ska jag packa ihop för idag och sova. Gött.

Min jämförelse

I en film är alltid slutet bestämt innan och hur det än går påvägen dit så slutar det alltid precis som det var tänkt. I det verkliga livet försöker vi själva bestämma hur slutet ska bli, men vi kan aldrig veta. Jag menar, slutet för mig och J skulle ju aldrig vara att göra slut och flytta ifrån varann, vi skulle ju ha hus å grejer, vi skulle resa och vi skulle ha det bra. Missförstå mig inte, det är inte honom jag saknar och det är inte han som är anledningen till mitt inlägg. Jag trivs bra utan honom och tycker att det är jätteroligt att han är lycklig. Men grejen är ju att vi aldrig vet hur det slutar, och varför ska vi då försöka, egentligen?
Jag älskar kärlek på film, det är det bästa jag vet! Den är fin, spontan och full av överraskningar.
Det finns såklart bra kärlek i verkliga livet också, det är inte alls det jag menar. Jag pratar bara utifrån min känsla.

Allting blir precis som man förväntar sig

Nu har jag haft den här sidan öppen i typ en timme, skrivit saker och tagit bort dom igen. Jag har nog helt enkelt inte nåt att säga idag. Ska ta ett par alvedon mot huvudvärken och sen göra mig klar för jobbet. Jobbar 11-19.40 idag, var tänkt att jag och tjejerna från ungdomsforum skulle ses ikväll men det var så många som inte kunde så vi ska ta det en annan gång istället, känns både skönt och tråkigt.
Nu är det dags att göra sig klar tror jag.

Some other time, some other place,
would maybe I show you my real face

I don't have what it takes

Who's gonna make my decisions, I can't make them on my own
Who's gonna rise to the occasion when there is no one around
Who the hell is gonna believe me, I dont believe in myself
Who's gonna be there forever, well it aint gonna be him

In case you didn't know I really care for you
I just wish you all the best
And if love should come and knock on your door
I hope it treats you with respect
I cannot count the times I've seen you
Oh just slipping away with a broken heart
Jag har haft en dålig dag, dom kommer ibland. Jag är kär i Kurtan idag tror jag. Kurt Nilsen, en rätt ful norsk men med en röst som inte är av denna värld. Förmodligen kommer ni aldrig få veta vad som gjorde min dag så fruktansvärt dålig, gilla läget. Det är ändå inget som någon av er berörs av.

Jag har legat på Johans soffa och kollat på tv ikväll när jag inte varit i tvättstugan. Nu är alla mina kläder rena och jag har fått bara va en hel kväll, utan frågor.

I övrigt var jag med min prins idag, lilla söta Vincent. Han är en solstråle! Jag älskar att vara moster till denna lilla skrutt! Vi har lekt, skrattat, ätit, han har sovit och vi har promenerat.


Don't shut the fack up

Jag har funderat mycket på min utmärkelse idag, den nominering jag fick under galamiddagen på runö. Den nomineringen som gav mig en liten gåva som delades ut av ingen mindre än Wanja Lundby-Wedin, en intressant och duktig kvinna.

Jag fick nomineringen för att jag aktivt håller introduktionsutbldningar för nyanställda på företaget, jag gör även detta för de som redan är anställda, både medlemmar och de som inte är medlemmar. För mig är den fackliga verksamheten en viktig fråga både för arbetstagare och arbetsgivare. Jag sitter på en del uppdrag då jag dels utbildar som jag skrivit ovan, jag sitter som huvudskyddsombud, ungdomsansvarig och även studieansvarig i klubben. Det av dessa ämnen som jag brinner allra mest är en kombination mellan utbildning och ungdomsfrågor. Att utbilda den yngre generationen är en viktig del i det fackliga arbetet, som jag skrivit i ett inlägg nedan så är det ju faktiskt vi som är ung idag som en dag kommer ta över och hur kommer det se ut om det inte finns några som vill ta över och några som vill fortsätta engagera de som idag är ännu yngre och kommer ta över efter dom som tar över efter oss? Förstår ni vad jag menar? Det är viktigt med engagemang, och utbildning är det bästa sättet att skapa engagemang och förståelse. Det finns ingen kunskap som är för tung för att bära, ingen erfarenhet som tar onödig plats i livet. Jag bara undrar hur jag ska få alla att förstå hur viktigt det är? Hur högt ska jag behöva skrika för att bli hörd? Alla frågor är fackliga frågor, bara mer eller mindre. Det handlar om facket och det handlar om politiken. Jag har nyligen utbildat mig vidare lite och blivit skolinformatör, det innebär att jag ska runt på gymnasieskolor och informera om facket och vikten av att vara ansluten till ett förbund och det är något jag ser väldigt mycket fram emot. Jag tror att jag som ung har lättare att nå fram till andra unga och jag hoppas att jag lyckas nå fram på det sätt jag vill nå fram på. Materialet ligger bredvid min säng, perfekt kvällsläsning. Där ligger jag på kvällarna och funderar över hur jag ska säga saker på ett sånt sätt att någon tar till sig, lyssnar och faktiskt förstår. För jag vet också att man inte riktigt bryr sig när man sitter där första året på gymnasiet, studenten känns vidrigt långt bort och sommarjobben är ju bara tillfälliga skitställen som inte spelar någon roll. Men är det verkligen så? Vet du som sommarjobbare vad du har för rättigheter och skyldigheter, vet du var du kan vända dig om det inte fungerar helt okej? Många tar lite skit och tänker att det inte spelar någon roll alls eftersom dom inte ska vara där mer än 10 veckor. Men det är inte okej! Och det finns hjälp att få!

Jag skulle säkert kunna mala på om detta i all evighet, men just nu med min onda mage och snurriga huvud så känns det som jag har en åsikt och vänder och vrider på den på alla sätt. Ungefär som karln på ett seminarium i veckan som alltid spann vidare på dåliga skämt som någon fnissade till åt. Inte helt okej, så jag avslutar här.

Har ni tänkt på en sak?

Har ni tänkt på en sak, idag är vi unga. De som sitter på höga positioner inom facklig och politisk verksamhet är inte alls lika unga som oss. Vad händer den dagen de äldre inom verksamheterna slutar, om vi inte engagerar oss nu, vem ska då ta över? Jag tycker att alla ungdomar borde engagera sig, det är vi som är framtiden och framtiden finns inte om vi inte engagerar oss och faktiskt vill ta över.
Det var bara det jag ville säga. Vi är snart vid copperhill, just passerat Björnen. En fika i Åre och lite sniffande på Jean Paul gjorde dagen bra. Vet någon hur långt det är till copperhill, vi har snart åkt upp längst upp på fjället. Lite roadtrip är alltid bra för hjärtat.
Har ni tänkt på en sak, idag är vi unga. De som sitter på höga positioner inom facklig och politisk verksamhet är inte alls lika unga som oss. Vad händer den dagen de äldre inom verksamheterna slutar, om vi inte engagerar oss nu, vem ska då ta över? Jag tycker att alla ungdomar borde engagera sig, det är vi som är framtiden och framtiden finns inte om vi inte engagerar oss och faktiskt vill ta över.
Det var bara det jag ville säga. Vi har nu sett Björnen och Copperhill. En fika i Åre och lite sniffande på Jean Paul gjorde dagen bra.  Lite roadtrip är alltid bra för hjärtat.

Jag såg reklamen för friskis och svettis - Jag har fan inte ens tid med DISKIS OCH TVÄTTIS

Ungefär så som rubriken har det känts i mitt huvud ett tag nu. Det ena avlöser det andra och till och med när jag är ledig sitter jag i telefonen med saker jag kommit på att jag glömt att säga eller meddela hit och dit. Jag har glömt det mesta och inte alls känt samma lyckliga känsla inför framtiden som jag borde. Jag har ju framtiden framför mig, massa år fyllda med val och erfarenheter!

Jag har haft mycket i hjärnan, jobb, skola, fackliga frågor, sjukdomar, känslor och kärlek. Frågan är vad av allt i min hjärna som också följer med till hjärtat, vad jag bryr mig om?

Det första steget mot ett bättre liv utan stress tog jag idag. Jag har slutat skolan. Jag har inte den tid jag skulle behöva lägga ner på en heltidsutbildning som den jag går nu. Jag tycker det är jätteroligt med fotografering och jag tycker det är ett gäng riktigt härliga människor jag fått träffa varje torsdag, men det känns inte i hjärtat att det är något jag verkligen bryr mig om. Jag vill ha kunskapen om fotografering, men när högen på ogjorda uppgifter bara växer, stressen blir för stor och jag varken känner ork eller lust att ta tag i det måste jag göra något, och mitt val var att avsluta utbildningen. Utbildningar som dessa kommer finnas kvar, jag kan lära av andra i min omgivning och jag kan läsa mig fram till svar på frågor som jag har.

Det känns som en lättnad att ha avslutat den delen av mitt liv för att nu blicka framåt och bry mig om saker jag tycker om att göra, jag ser fram emot uppföljning av The Facking Generation, jag ser fram emot skolinformationer, jag ser fram emot ungdomsverksamnet och studieverksamhet. Jag ser fram emot att få en bättre rytm i mitt liv som tillåter mig att må bra.

Jag tror på mig själv just idag. Bland posten igår låg en skiva jag beställt, den heter "Medveten närvaro" och har lite med mindfulness att göra, jag tror att jag mådde lite bättre bara av att få den hemskickad. Idag ska jag lyssna på den. Bra!!

En hjälte med hjärtinfarkt

Idag har det varit en lång men intressant dag. Tre föreläsningar som på sina sätt var väldigt spännande och givande. När jag har mer tid kommer det en bättre utvärdering av detta.

Nu är det snart natt på rum 409 men innan det vill jag passa på att stolt berätta att jag ikväll under middagen blev nominerad i Årets fackliga hjältedåd. Vi är ungefär 209 deltagare här på Runö, 11 var nominerade i kategorin och gissa om mitt hjärta slog alldeles för många slag på samma gång när detta kom upp på skärmen;

"Facklig hjälte nominering 9 - Zandra Larsson
Hon har på sin arbetsplats 118 100 i Östersund hållit i facklig introduktion för nyanställda. Detta har hon gjort även när det blåst kraftig motvind. Med fler LO-medlemmar som Zandra skulle inte jag vara orolig för arbetarrörelsen i framtiden."

Tusen Tusen Tack!! Det är en lycklig Zandra Larsson som ikväll somnar på Runö. Jag har berört med mitt engagemang, någon har sett det jag gör och uppskattar det. Ida är en stjärna på himlen och jag har aldrig känt mig så uppskattad som jag gjort ikväll, aldrig har det arbete jag gör känts så meningsfullt och aldrig har jag känt mig så kunnig på det jag gör som nu.


Google är underbart, dom har öppet jämt

Det har varit en bra dag i stora staden. Vi har haft föreläsningar som en del varit bättre än andra men alla har varit givande på sitt sätt, vi ätit jättegod mat, jag har träffat massa bra människor och vi har spelat in en egen film i ett grupparbete. I morgon ska vi ha galamiddag, där ska vinnaren utses. Det har verkligen varit en kanonbra dag! Hela gänget som tillhör mellersta norrland är kanon! Jag trivs och för första gången på länge känns det inte alls som jag är så långt hemifrån som jag faktiskt är. Vi är 209 stycken deltagare och det verkar vara roliga människor, jag trivs!

I morgon kommer Wanja Lundby Wedin och ska prata med oss, det blir spännande!

Det har varit en lång dag, minst sagt! Klev upp 4.30 i morse så det är dags att träffa kudden innan frukosten i morgon bitti. Tänkte bara bjuda på en bild av stället jag bor på, mitt rum alltså, rum 409 på Runö Folkhögskola..


även att det är fönster mellan sovdelen och badrummet, wierd. Men jag trivs och kommer inte hem förrän på onsdag kväll.

I'm part of the facking generation!


Liten flicka i stora staden.

Gud vad jag älskar min lilla söta bärbara dator och mitt mobila bredband! Nu sitter vi på centralstationen jag och Martina och inväntar övriga gänget som inte fick åka med arlanda express.

Jag är alltså i stockholm nu fram till onsdag. Ska snart åka ut till Runö Folkhögskola på Ungdomsforum 2009 med facket. Ni andra var på forum i helgen, jag är snart på forum. Bra skit.

Jag lär säkert uppdatera er mer.

en parantes !

Vill också bara lägga till på inlägget nedan att jag vet att jag har stora drömmar men jag blir glad för det mesta jag. Kom ihåg den listan på saker jag inte vill ha bara så är jag nöjd.

Jatack, en sån kan jag ta?

Det är snart jul, varför har ingen frågat mig vad jag vill ha i julklapp?


Hur som helst, för er som undrar så börjar jag här med en lista på saker jag vill och inte vill ha.

Här kommer sakerna jag med glädje tar emot:
- En skrivare som jag kan skriva ut på fotopapper med
- Ett presentkort på mycket pengar på Idun så jag kan göra en hårförlängning
- Ett nytt och bättre objektiv till min älskde kamera
- Ett presentkort på nån rolig klädbutik, typ Gina eller nåt
- En ny mobil skulle jag nog behöva
- En tv, jag är den mobbade familjemedlemmen
- En soffa

Här kommer en lista på saker jag gärna inte tar emot:
- Värmeljus
- Träningskort
- Tråkiga köksredskap
- Porslinsgrejor
- Choklad å annat liknande (tänk på min lchf-kost)


Skriv ut den och ta med den ut på stan när ni är ute och julhandlar, exempel på butiker ni kan besöka:
Elgiganten, Idun, Gina Tricot, Expert, OnOff, Kool, Jysk & Bonus Möbler

För mer information, kontakta mig.


What abolut love?Won't be so easy
This time to hurt me
You can try
This time, oh baby, there are no tears left here to dry
If you think you can wound me like before
If you think you can do that anymore
Won't get too far, No
You can't break a broken heart

so try your best now baby
try your best to break me
you can't break a broken heart

Kärleksfilm och en filt i soffan efter en tur till dollar med säris och en promenad med the boy next door och hans vovve.

Jag känner mig helt fri från känslor idag och har gjort det både igår och idag. Känner ingen lycka för bra saker och känner ingen ilska eller sorg över dåliga saker. Känner mig fortfarande hängig som tusan men lite friskluft skadade nog inte, det är skönt att inte bara ligga inomhus hela dagarna, skönt att ha sällskap av bra människor och härligt att rensa lite tankar.

Igår tog jag ett beslut som på ett sätt är tråkigt men ett annat bra. Jag satte stopp för något som fått mig att må både bra och dåligt. Jag kan inte på nåt vis säga att jag saknar det, men jag kan heller inte säga om jag kommer göra det senare eller inte. Kanske målade jag upp en bild om något så perfekt att jag tänkte bort känslorna för tryggheten. Kanske tänkte jag för varje gång att det skulle bli bättre, jag kanske såg en framtid. Men jag ser den inte längre och jag vet inte egentligen vad framtiden skulle innehålla eller hur jag skulle må. Det är alltid skönt att ha en famn att gömma sig lite i en mörk kväll, det är skönt att vakna upp till en ny dag och känna att det är en bra dag, men vad behövs för att det ska bli en bra dag? Det finns inte bara ett sätt att få en bra dag och det finns inte bara en famn att gömma sig i när mörkret känns oändligt.


Jag tror att jag har fastnat mer för tvåsamhet som grej än dej, trots allt.
Det är så skönt när allt fungerar..


Nu ska jag kolla klart på kärleken som bara finns på tv och sen sova. I morgon ska jag nog träffa löken kanske, sen blir det promenad och häng med the boy next door igen.


Kate Voegele och jag sitter vakna inatt

Sitter och lyssnar på Kate Voegeles album, det är bra. Den här natten blev inte som jag tänkt mig. Gick å la mig, började frysa, drog på mig överkastet, fortsatte frya, tog på mig tjockstrumpor och en tisha, fortsatte frysa, halsen började göra ont när jag andades och svalde och frossan vägrade ge med sig. Jag låg där i 3,5 timme.

Hade tagit fram köttfärs idag som jag tänkte äta till middag idag men så blev det middag på 47an så den låg kvar i kylen. Så nu har jag en tacopaj i ugnen, normalt att laga mat tjugo över fyra på morgonen? Vet inte det jag men vad ska jag göra dåååå? Massa vitlök är det i den iaf, det är nog bra. Luktar vitlök i hela min lägenhet nu.

Jag brukar inte ha några större problem att sova, men inatt är det helt enkelt omöjligt!

Nej nu ska jag plocka ut pajen ur ugnen och se om det är nåt bra på tv...

Mamma ring mig när du vaknat är du snäll.

What is it with you that makes me act like this?

Det har varit en bra dag idag, den började med att jag vaknade tidigt som tusan med en vidrig huvudvärk och bestämde mig för att sova en liten stund till bara. Vaknade av att det lät i hallen och blev nästan lite skraj till en början, sen insåg jag att det var posten som kom. Posten kommer mitt på dan här så med lite smått panik kollade jag på klockan, 12.08. Vad fan?? Jag sover ALDRIG så länge!! Igår färgade jag håret på Johan och kollade på den så fina filmen På smällen och kom inte hem förrän sent, gick å la mig nästan på en gång så när jag vaknade hade jag sovit näst intill 12 timmar. Sen har dagen varit halvskum, har frysit som en galning stundvis och haft ont i huvet, misstänker att det är en förkylning på gång, usch!!

MEN, hur som helst så åkte jag och Jessica på willys å handlade mat, LCHF var det ja! Check! Fyllde upp frys å kyl och städade klart sen festen och sen var det dinner at Jessicas place, god köttgryta bjöds det på och hela hemvägenfamiljen var samlad. Vi skiljdes sen åt en stund och möttes upp igen strax efter åtta för att åka ner på stan och gå på bio, Trubbel i paradiset. Helt okej film, inte sådär rolig som den verkade men helt okej. Jag och Jessica var trötta så vi skrattade en del, men vi skrattade mest innan filmen och minst under tiden filmen var.
Det har varit en kanondag med hemvägenfamiljen och trots att jag mått lite sisådär fysiskt har jag mått bra psykiskt, det är huvudsaken det.

Nu hoppas jag på att hålla mig på benen några dagar till så inte den dumma förkylningen slår till snart. I morgon har jag utbildning på jobbet, på onsdag händer det inte så mycket, torsdag är det skola och sen kommer löken hem, fredag är det jobb som gäller, på lördag också tror jag. Lördag kväll är det ÖSDbyNIGHT som gäller med löken, photoshoot i östersund. Söndag ledig och måndag tisdag och onsdag nästa vecka ska spenderas i den stora staden stockholm. Jag har inte tid att vara sjuk nu!

I morgon har vi myskväll på hemvägen, det bjuds på disneyfilmer. Hela familjen samlad igen hoppas jag.

Dags att sova.Jag och Jessica på Halloweenfesten


Fina Hemvägenfamiljen på Halloweenfesten


Det var Halloweenfest igår.


RSS 2.0