Mammas dag

Idag är det morsdag och jag har förstås hälsat på min mor och blivit bjuden på god mat. Det var trevligt. Systrar med respektive och systerson var också på plats.

I morgon flyttar ena systern, så jag ska dit å vara lite barnvakt, min familj känner mig för väl för att tro att jag tänker bära nåt så jag blev beordrad att passa Vincent istället =) Det blir skoj, om han inte är på lika dåligt humör som idag!

För övrigt flyter det på helt okej. Har tagit beslutet att hitta ett nytt hem till katterna nu, det blir snart för litet åt dom att bo här och jag har inte möjligheten att flytta nu heller när jag är ensam, så för att tänka mer på dom än mig själv så ska dom få flytta. Det blir tråkigt, för dom är ju mitt sällskap här hemma. Det är dom som myser med mig i soffan och dom som väntar på mig när jag kommer hem. Men jag tror jag gör rätt beslut.


Planerar också både IKEA och Dollar med mamma framöver, det blir bra =)

Ikväll blir det lugnt, började jobba kl 6 i morse. Är seg som tusan, men har ändå lyckats sova bra inatt så det går åt rätt håll i alla fall.

Vad gör ni andra ikväll?

Långa tre veckor

Det har varit tre långa veckor sen jag och Johan tog beslutet att separera. Stundvis har jag mått ganska bra i glada vänners sällskap, men stundvis har det också varit helt ofattbart tungt. Vi hade ändå näst intill två och ett halvt år bakom oss, fyllda med både lycka och kärlek. Vi kommer helt okej överens just nu och det är det som får mig att orka hålla mig så stark som jag faktiskt känner mig i det här många gånger.

Mitt år hade inte kunnat börja sämre än det gjort, det här första halvåret kommer nog vara det sämsta någonsin, men jag försöker intala mig själv att nu kan det i alla fall inte bli värre.

Just nu befinner jag mig i en period där jag inte mår så bra som jag hade önskat, vilket i sin tur gör att jag stänger in mig i mig själv. Det är första gången jag gör så, jag brukar vara duktig på att prata mig igenom svåra tider. Men nu har det tagit stopp. Jag orkar inte dela med mig helt enkelt.

En av de bästa vänner jag har mår inte ett dugg bättre, och det gör ont i mig att jag inte mår såpass bra att jag kan vara ett stöd till henne på det sätt jag skulle vilja också.

Jag har just levererat middag till 47an och ska nu sussa lite innan jag ska kliva upp och gå till jobbet och verka glad över det.
Vi har ställt in dansen vi skulle på i morgon, vi är inte i form för sådant just nu. Förmodligen blir det en lugn och stillsam kväll i morgon också. Och förhoppningsvis har jag redan somnat i morgon vid den här tiden. Jag behöver sömn och vila.

Jag får klaga. För passar det inte er behöver ni inte läsa.

Kalas

Ja igår hade jag och Jessica kalas. Jag har sovit 2,5 timme nu. Om mindre än en timme kommer skjutsen ner till stan. Sen ska vi sitta på en buss hela dagen och efter det ska vi kalasa på en båt hela natten.

Jag tror det blir en bra helg. Men jag borde skynda mig lite.

Ha en bra helg!
Puss!

Thank you for the music...

Blev  lite kalasande ikväll trots allt. Men när kalas-sällskapet från frösön åkte på Marité åkte vi hem.
Flygfest kan man kalla det, jag hade trevligt!

Tack Jessica för en jätterolig kväll! Du är underbar!

God natt.

It´s allright

Idag har jag köpt en kamera, jag behöver det intresset jag hittat, så det var ett bra inköp. Jag är nöjd.


En sån blev det. Fick med ett extra objektiv också :)

Vi har ätit gott, promenerat, åkt bil och slutligen har jag och syster suttit på hotellet och kollat på eurovision, jag drack två öl istället för ett glas vin, sen åkte jag taxi i 2 minuter, från 22.50-22.52. Taxichauffören skrattade lite åt mig men tyckte jag gjorde ett bra val. "Stan är inte så snäll som den kan verka" sa han. Jag visste ju ändå inte helt hundra var jag skulle och kände mig inte pigg på att gå där jag inte vet var jag är.

I morgon ska jag träffa Anders också, det ska bli roligt! Han har ju flyttat hit (för flera år sen), gått å blivit förlovad och studerar till jurist. Känns som det finns lite att uppdatera sen sist, vilket var sisådär... många år sen!! Sist vi riktigt umgicks var på en konsert med Lars Winnerbäck, vilket var riktigt länge sen nu!

Nu ska jag snart sova. Måste vända dygnet rätt igen nu när jag kommer hem. Eller iaf sova fler timmar än jag gjort den senaste veckan. Men tack till er vänner som sitter vaken med mig och håller mig positiv! :)

I morgon åker jag hem, runt 16 går bussen och jag ser inte fram emot 6 timmar på en buss igen. Denna gången ska jag dock se till så jag slipper sitta och vara vidrigt kissnödig den sista timmen, resan upp blev lite av en plåga mot slutet.. Å jo, det fanns toalett på bussen, men det var lite andra grejer som gjorde att jag valde att inte gå dit. Alla ni som tycker om mig kan väl roa mig med fina sms under min resa? Jag kan behöva det!!

Sova kanske? Jag har 3 sängar att välja mellan här i lägenheten, undrar vilken jag ska välja..

En dag

Jag hade nog nästan glömt hur tråkigt det faktiskt är att åka buss! Men tillslut kom jag fram till Umeå iaf.
 Idag har jag köpt tre par skor för totalt 298:-, vilket KAP va??? :) Skopunkten är en bra affär. Jag är nöjd, Jessica borde vara stolt?

Vi har ätit kinesmat också.
Och varit på ICA maxi, strömpilen.
I morgon äter vi grekisk mat. Kanske köper ett plagg eller äter en glass i solen om den skulle visa sig.

Efter en miss i kommunikationen sitter jag nu på ett helt okej hotellrum, i morgon flyttar jag någon annanstans.

Ja just, jag köpte en grej till datorn idag så jag kan föra över bilder å sånt, men den är såklart kvar där jag var innan jag kom hit så nu kan jag inte lägga in nått, tråkigt för er. Jag kanske fotar mina skor i morgon och lägger ut.

Hände en tråkig grej idag, även. Blev erbjuden en 3a i valhall, står som nummer 3 av 10 som blivit erbjuden. Tackar jag nej åker jag ur kön, så SNÄLLA ni två framför mig, tacka ja och ha bra ekonomi!!!! För jag kan inte ta den, och jag vill stå kvar i kön!!

Har också smygstartat med LCHF igen, så efter nästa helg kan man nog hålla utkik efter recept hos mig igen, då kör vi ordentligt! Just nu är det inte mycket LCHF, jag har semester, godis är gott och spegeln mittemot skrivbordet där jag sitter är mycket missvisande och visar mer än det som egentligen finns där, det är jag säker på. Så jag har inte dåligt samvete, jag kollar inte i spegeln och godiset kommer nog ta slut. Kläderna har krympt i tvätten men jag ska nog ta mig i dom ändå, skam den som ger sig! ;) Haha... (Okej jag var mer dramatisk än nödvändigt, men ändå, jag får det..)

Mamma och Annelie, ni är alltid välkomna hos mig, det vet ni! Jag har en bag-in-box, ta med om ni vill ha nåt annat, drick inget om ni inte vill ha, men välkomna - det är ni!


Nu ska jag se om det är nåt på tvn för en gångs skull. Kanske prova skor också..igen.

The Winner Takes It All..

Tråkigt att blogga

God damn it människor, varför ska jag blogga om ingen skriver nåt till mig?Sådär har jag sett ut

Idag har jag köpt: naglar; nagelbandsolja, bag-in-box-vin. Bra inköp?

I morgon åker jag till 090 kl 07.55. Det ska bli skönt. När jag kommer hem väntar vinkvällar och förhoppningsvis lite varmare väder.

Jag ska snart jobba

men har inte lyckats somna än. Hostar å fryser lite, ska snart sova. Om 5 timmar ska jag kliva upp, sen ska jag jobba, fixa naglar, hämta grejor på körfältet och sen träffa jessica å ta ett glas vin och bara ta det lugnt.

Nu har alla mina nattliga sällskap gått å lagt sig så jag ska också göra det.
Mamma, jag mår ändå helt okej, fast jag inte sover ännu. Jag har mest hosta.Inatt var det någon som lyssnade till hennes snåriga ord
och fördjupade tankar om livet.
Inatt fick dom se att en kärlek var oanvänd
och ett ordförråd stod övergivet.
L.W

Sett det som går att se

Ja nu har jag sett det som går att se på internet tror jag. Fortfarande inte trött men får väl släcka ner och hoppas tröttheten kommer.. I morgon vid den här tiden ser mycket annorlunda ut. Jag gillar det inte. Men livet har sin gång.. Tydligen.
Jag saknar, men ska hålla mig stark.

God natt.

Jag har bra vänner och en underbar familj

Ja, vad säger man en sån här dag? Skitdag!

Ikväll har jag och Jessica kollat på film, båda med datorn i knäet pratandes med massa människor. Det var skönt att slippa vara ensam. Nu sitter jag och letar skor åt Daniel som INTE ska vara converse, i dont like them. Det är inte det lättaste bland dom sidor jag får skickade till mig.

I morgon blir det en ny tung dag, jag borde sova men kan inte. Jag borde vara trött med tanke på den extremt lilla sömn jag fick natten till idag, men nej. Inte det  inte.


Something, somewhere, that I long to find
I am learning, slowly, one day at a time
That if I loose and fail, I’ll be fine

Fin låt

Fin låt men tråkigt syfte

 Jag lever kvar i bubblan.
Ni vet var jag är om det är något.

RSS 2.0