I like the old time rock'n'roll!

Nu tror jag fan mina utekvällar är slut för det här årets yra! Har varit ute måndag till torsdag nu. En fylla, tre nyktra. Har haft sjukt kul, tack vare typ Kattis, Säris, Emil & Emil, Kalle, Olov och Micke & Micke! Kanske nån fler också iofs. God damn it vad ja har härliga människor runtomkring mig jämt!! Galet!

I onsdags skjutsade jag och Säris hem Olov och Christian på natten, vi hade en guidad rundtur i lit med Säris och sen kollade jag hur Olov bor i sin teenyweeny lägenhet! Mysigt men litet, och i lit. Haha.
Har förståss sett Ständut Blakk också varje kväll jag varit ner, lika bra som alltid och i onsdags var jag och Säris backstage en sväng å fick skivor att ha när vi glider runt i Fanny! Det var en rolig kväll på många sätt det!

Igår var vi på Captain Cook å kollade på Inge Jorm, träffade Micke & Micke och gick på Plaza å dansade mer än fötterna egentlgen klarade av. Skjutsade pojkarna dit dom skulle sova och sen åkte jag hem å sov!

Idag på morgonen har jag börjat pyssla med sovrummet, det kommer nog bli bra!

Ska alldeles snart åka å jobba.
Skänker en tanke till Micke och Micke som är bakis idag.

Nu vet ni att jag lever!

I can be who i wanna be

Det är samma visa år efter år

Nyss hemkommen från en spontan och nykter kväll på stråket. Självklart längst fram i sommarlandet då Ständut Blakk spelade! Jag tänkte att jag ändå inte kommer somna speciellt tidigt så jag kan lika gärna följa med min älskade säris ner dit och rocka loss en sväng.

I morgon fixar Markus så vi kan köpa en skiva att lyssna på och sjunga till på våran roadtrip på söndag. Jag, säris och Henke åker till Sundsvall för en dag.


Dags att sova, upp tidigare än vettigt för att jobba, sen middag för syster som fyller år idag (GRATTIS) och efter det ännu en kväll i sommarlandet..  Ska bara prata klart med Olov först..

Peace & puss !

A hero of war, thats what i'll be

Resultatet av den extremt dåliga kvällen i förrgår blev karatefylla igår. Och bakisdag idag.

Men det var en kul kväll, som alltid med Kattis. Matservering som till en början kunde liknas med ett träningspass, senare blev det en bingohall av det. Mat, ÖL, Inge Jorm, Ständut Blakk, litspojkar, krokomspojkar, olika sätt att förklara saker så folk förstår, kramkalas, pusskalas... Ja mellan allt det där hände det massa mer saker som jag.. eh...inte la på minnet?

Å sen skjuts hem av säris mamma, TACK!!

Idag har jag varit på idun och fixat mina naglar, igen :) fick ÅKA Fanny idag, med Tina först och sen Niklas. Dom tar bra hand om min bil :)

Nu ska jag åka till mamma, gnälla lite över hur dåligt jag mår, dricka ohälsosamt mycket cola och äta middag. Även leka med systersonen. Senare ska jag STÄDA, möblera om och SOVA.

Vill du ha en puss?

what would you say if i said that you could?


Ikväll är det mesta jobbigt. Jag mår inte bra.
Jag måste börja tänka på mig själv, göra det jag känner för, det jag vill göra.

Det första jag vill göra är att ha en trevlig kväll med Kattis på stråket i morgon,
sen ska jag lösa lite grejor med mitt liv under veckan.

Jag kunde inte känna mig mer ensam och övergiven nu.
Jag skulle somna tidigt men det blev inte riktigt som jag tänkte.

ersatt, ersatt, ersatt.

Jag vet inte hur, men jag vet ATT.


Den här fick jag höra på jobbet idag, var en kille som ringde in från Fränsta och ville att jag skulle höra den. Sen skulle han hämta mig med taxi på jobbet så jag kunde komma å hänga med dom ikväll. Ja tack men nej tack.

Ikväll har jag varit chaufför. Det var roligt. Först körde jag Tobbe, hans dam och trummis till frösön, sen åt jag och Jessica, sen körde jag henne till Elin, sen körde jag till frösön och hängde med Tobbe, hans dam, trummis och deras manager en stund, sen skjutsade jag dom till stråket, sen körde jag Christer, hans flickvän och Janne till stråket, sen körde jag Christer och hans flickvän hem så hon kunde hämta sitt leg, sen körde jag någons kompis mamma (eller hur det nu var) till odensala. Jag var en jättebra tjej, helt underbart bra tjej, dom skulle byta bort sina barn mot mig om dom kunde. Jag är bra.

Nu ringde Jessica. Jag ska hämta henne. Sen ska jag sova.

puss på er!

Jag är för kärlek så länge det inte händer när det är något bra på tv:n

Jag har hittat "bloggar" som jag skrivit mellan ungefär 2002 och 2005. Shit säger jag bara.
Många människor som kommit och gått i mitt liv under åren.
Passade på att surra lite minnen med Anders när ja ändå höll på. Och även saker jag inte minns, jag läste i mina dagböcker att jag varit hyffsat ovän med honom vid några tillfällen. Han har förlåtit mig nu, skönt det, haha!

Nyss ringde Christer, han hade blivit utslängd från stråket. Han hade ringt in på jobbet (betalnumret, ya) och pratat med magnus och blivit kopplad tll mig. Därav stod det 01748 i displayen, dåligt brydd jag blev? Ja hur som helst kanske jag får skjutsa hem en full Christer inatt. Har erbjudit säris att hämta henne, antar att det blir ganska snart. Ska Christer åka är det samtidigt eller så får han gå.

Jag VET att jag skulle behöva sova mer och bättre än jag gör nu, men just nu är det så mycket i mitt liv som jag funderar över, det är så mycket jag skulle vilja ändra på och göra om - göra nytt. Så mycket saker som lockar, men som samtidigt är saker jag inte vill. Det är mycket nu. Mer än jag egentligen orkar tillsammans med ett heltidsjobb och längtan efter annat. Jag har konstant huvudvärk, har svårt att sova och är allmänt slö.

I morgon efter jobbet ska jag äta middag med grannen Henke och Jessica, sen ska jag försöka orka möblera om lite! Har lite planer för sovrummet!! Det kommer bli kanon!
Innan jobbet är det frukost med Anders som gäller, tokmysigt!

Men nu ska jag pyssla lite.

om du har halsen full med månader av slit, ta din packning över gränsen och kom hit

Långa nätter, lite sömn. Så har det sett ut ett tag. Blev ungefär 3 timmars sömn natten till idag efter en underbar kväll med Andy, den bästa av dom bästa!!

Ikväll är världens bästa granne på besök! Vi har suttit å surrat massa skit och jag ska nog snart slänga ut henne och sova. I morgon ska jag till pappa och vi ska åka å handla högtalare till Fanny. Kanske jag lämnar bilen där och hoppas på att allt ljud fungerar perfekt när jag slutar jobba kl 21.. :)

Lördag ska jag träffa Anders före jobbet, myspys! Efter jobbet är det middag på 55A som gäller, gött! :)
Söndag ska jag jobba, sen träffa Tina! Måndag ska Tina låna min bil.
Okej, jag skrev allt det som en påminnelse till mig själv.

Nu hotar Jessica med att gå hem så jag ska väl vara liiite social innan hon går.

Ja ne men vi hörs. Jag ska lägga upp bilder på familjen Zetterlund-Larsson en annan dag.
Tog fina bilder idag.

Vi föds gråtande, lever klagande och dör besvikna

Idag har det varit en skön dag. Jag fick reda på att jag fortfarande kan söka de två kurserna jag ville gå på Avans, har hämtat ansökningspapper, beställt personbevis och åter igen fått ett litet hopp om den närmsta framtiden.
Svängde förbi biblioteket påvägen hem och lånade några fotoböcker..

Sen har jag pysslat på lite här hemma, varit på Willys med Jessica och nu väntar jag på att klockan ska bli såpass mycket så vi märker om det tänker komma nån å kolla på ljus ikväll. :)

Sen får vi se hur sent det blir, kanske åker jag upp till mamma en sväng senare och hälsar på hennes besök.  I morgon är det jobb igen, 6 dagar i rad väntar. Men jag försöker hålla mig positiv.


Min kick är bättre än din kick



Okej, jag är påväg. Kan inte låta bli. En kort sväng blir det.


En kompromiss är konsten att dela en kaka på ett sånt sätt att var och en tror att han har fått den största biten

Seg dag idag. Hälften av mina "att göra" blev aldrig av, dags att ta mig i kragen snart alltså. Men tvättat har jag gjort. Städa orkade jag aldrig, motionen blev heller inte av. Träffade Jessica en kort stund nu ikväll.

Om en timm börjar Walk the line. Den ska jag se, ska bädda ner mig i soffan och göra iordning mackor som mamma så snällt bakat åt mig idag. Joaquin Phoenix och Reese Witherspoon kan jag ju inte missa! Det är egentligen musiken som gör filmen, men jag kan lätt se den flera gånger i veckan om det ska va så.

Har varit hos syster idag också, pussat lite på systersonen, surrat lite skit och blivit bjuden på lax och coleslaw. Har även träffat lillasyster idag. En bakis sådan. Nu ska jag plocka ihop lite här, ser ut som crap.



Jag längtar ut, jag längtar efter adrenalinet som pumpar, känslorna som sväller över och en kick som kan ta mig var som helst! Jag längtar efter svetten som rinner och känslan att jag inte kan stanna någonstans som får mig att fortsätta springa. Dunket i huvudet går inte att förklara, texten går in i huvudet, bildar en känsla och det går ut i benen.
Gahh! Jag har varit still för länge. Regn eller inte, i morgon åker springskorna på.


If you really knew me
You couldn’t do this to me
You would be my friend
If one of us is lying
There’s no use in trying
No need to pretend


Nothing can break me down!

Slut på ännu en dag. Ännu en bra dag skulle jag vilja påstå. Min tanke var att börja dagen med en springtur, fortsätta den med lite tvättande och avsluta den med jobb, men det blev jobb hela dagen istället. Åkte upp så jag var där vid 11.30, surrade lite skit, kollade läget vad som skulle göras och hur det skulle göras, hälsade på de andra tjejerna som var där och fick tyvärr ett mycket tråkigt besked som jag mår dåligt över och ryser såfort jag tänker på det....
Sen började jag jobba, först i caféet i tre timmar och sen på bröllopsbeställningen fram till klockan 20.45 när dom inte behövde mig och Kristina längre. Det var en härlig dag, jag har jobbat men älskat det! Jag har varit ute, jag har varit trevlig och jag har förmodligen lyst lika mycket som solen! Jag längtar redan till nästa gång jag får styra Fanny den fina vägen dit.

I morgon står städ, motion, tvätt och häng med Jessica på schemat. Eventuellt lite besök också om någon vill komma och kolla på ljusgrejor, men det blir nog mer ljusvisning på tisdag.

De senaste dagarna har jag känt mig stark, jag har känt mig glad och otroligt självständig! Jag kom på efter en hård helg att det enda jag gjort sen separationen är att jobba sova och dricka. Okej nu tog jag i, men det har blivit nästan lite vidrigt mycket drickande på senare och nu är det slut med det. Jag vill att mitt liv ska innehålla saker som ger mig något, som jag får ut nåt av och faktiskt vill göra. Jag vill jobba (med nåt bra), jag vill träna och jag vill fota. Jag är beredd att engagera mig i alla de tre bitarna, få det att funka, få det att hända! Det blir en del förändringar mot idag om jag får som jag vill, ändrade banor på alla tre - men det kommer vara värt det! Jag är helt säker på att jag en dag kommer få det livet jag vill ha, jag kommer vara sjukt nöjd och inget kommer kunna stoppa mig. Inget kan stoppa mig, jag är redan påväg och har för hög fart!

Jada jada. Nu ska jag sova. Tjipp!


Ibland står världen still
Då räcker inga ord till



Det mörker du ser gör att stjärnorna märks lite mer

Igår var jag, Jessica, Tina och Henke i Forsa. Fanny fick förmodligen ont påvägen dit för vägen var inte den bästa, men hon kan allt så hon tog oss smärtfritt dit och tillbaka. Ett spännande ställe där det var parkeringsavgift, dass som var ur funktion och massa grodor överallt. Det var riktigt fint där i alla fall!
Jessica och Henke badade, jag och Tina satt mest å frös lite, jag fotade massa och vi hade jätteroligt!! Vi var hemma på Hemvägen runt 1 och vi grannar satt på 47an och pratade och la in bilder en stund. Sen drog sig Henke hemöver till 55(A) runt halv 3 och jag som satt å la in bilder på Jessicas externa hårddisk stannade kvar så nu sitter jag nyvaken i hennes soffa och funderar över hur länge hon kommer sova.
Tack mina fina vänner för en jättetrevlig kväll!!

Lägger upp bilder från kvällen senare, men nu har jag inte riktigt tid, ska iväg å jobba idag! :) Skulle börjat 15 men fick förfrågan i morse om jag kunde börja 12 istället, förmodligen pga det fina vädret skulle jag tro!

Vet inte alls när jag kommer sluta idag/ikväll, men det lät inte helt omöjligt att det blir en ny tur med kameran.
Kanske uppdaterar en sväng senare.


Grodan och jag. Foto: Tina

Livet är inte ett problem som ska lösas utan en verklighet som ska upplevas.

Först går det uppåt, sen vänder det och går neråt. Förhoppningsvis är det en svacka idag som jag haft.
Jag vill må bra, sådär bra som jag gjort de senaste dagarna, men ibland tränger sig olustkänslan på, känslan av att jag aldrig klarar mig ur det här. Då blir det jobbigt. Sjukt jobbigt.
Hjälp mig upp.

Jag ska ta en dusch å sen sova. Två arbetsdagar kvar den här veckan. En som är helt okej, en som kommer bli jättebra!!


Jag och Stina skulle kolla på näcken idag men det blev inte.



Sänder en kram till Jessica och de andra

Hon kommer från främmande vidder

Jahopp, nu har en ny dag passerat och jag känner mig fortfarande lycklig! Arbetsdagen gick bättre än förväntat och jag ser (faktiskt) lite fram emot morgondagen och mera jobb. Dagen började med att jag vaknade först runt 7, lyckades somna om, vaknade igen när klockan ringde kl 9 och lyckades åter igen somna om. Vaknar igen när det ringer på dörren. Nyvaken går jag och öppnar och där står Henke, min granne! Det visade sig att klockan då var 10.30!! Han såg att bilen var hemma så han tänkte att jag kanske ville följa med till svensta å gå på Dollar! :) Tyärr kunde jag ju inte, men shit vilken tur att han kom förbi, annars hade jag nog sovit vidare och jag skulle ju börja jobba en timme senare. Tack snälla granne! :)

Jobbade sen, på kvällskvisten var det jag, Reebekk, Monika och Karro som satt i vårt lilla hörn, störtsköna människor allihopa som gjorde kvällen lite lättare! Sen åkte jag hem via mamma och gick direkt till säris och kollade in hennes nya grejor, surrade lite skit och gick sen hem till 55an å fortsatte surra lite skit. Ska snart ta å sova så jag tar mig upp i morgon, powerwalk planerad!!

Har idag byggt upp lite nya förhoppningar om framtiden, både arbetsmässigt och studerande. Jag vet att jag aldrig mer ska hoppas för mycket, men åh så jag längtar och hoppas att jag får som jag vill snart!!
Har ju så stora drömmar men vet inte hur länge jag orkar bli besviken på att det inte går som jag vill.. Jag ska iaf ta tag i min nuvarande studie-dröm i morgon - lika bra den krossas fort om den ska det så jag inte går och hoppas för länge som vanligt.

Aja, vilket sjukt tråkigt inlägg jag fick till idag må jag säga. Jag lägger ner och går å lägger mig.


Se på luffarn som går där på vägen,
se på luffarn Guds lille fyr.
Nog blir han trött ibland och då tänker han;
"Varför söker jag äventyr?"

"Varför måste jag vandra och vandra,
det finns så många klokare bestyr.
Så varför ska jag då
bara gå och gå?
Jag kanske vandrar åt helsefyr."


It's an endless summer

Tisdag idag, började klockan 6 och har haft en ganska bra dag ändå på jobbet.

Slutade tidigt och for till mamma och åt tacogratäng med henne till middag. Surrade på lite och sen åkte jag hem. Men såfort jag kom innanför dörren så blev jag rastlös, så jag tog på mig träningskläder och springskor, stoppade in plupparna med cascada i öronen och sprang för glatta livet! Gahh så härligt det var!


Här är mitt träningsställe. Jag har satt en röd prick där jag vänder och springer ner igen. Och även om det inte ser så långt ut så är det rätt långt, lagom uppför och en sjukt härlig stig mitt i gräset där det är sjukt kul att springa. Eller okej idag var det inte sjukt kul eftersom det har regnat idag, men den dagen jag fotade det här var det sjukt kul, solen sken, cascada spelade högt och jag var lycklig! Jag var lycklig idag med, men inte på samma sätt. Jag sprang upp till vägen, vände, joggade ner och sen sprang jag upp igen.  :) Det är skönt ibland att inte tänka på någonting, bara springa!

Tänk om jag kunde förklara känslan jag har där ute, när en låt börjar rätt långsamt och sen övergår till något som känns som ett disco i huvudet, adrenalinet pumpar och jag springer allt jag kan genom gräset, hoppar mellan tuvor och får en sjuk längtan efter nåt med nån koreografi i. Jag måste ringa Tina å kolla om vi ska träna ikväll på campus!!

Cascada
Oh tell me, what do you want from me?
Are you man enough to see
That it's time to cross the line
Come on now, set me free
What you want from me?

Det är så lätt att genomskåda dina spel och dina trick

Ja nu är det måndag igen. Jag tycker inte om måndagar. Men det som är bra med att det är måndag är att det är en hel vecka till nästa gång!

Den här helgen har jag:
- haft besök - dansat - sjungit - kört A3:a med turbo - varit arg - varit lycklig - städat - lärt känna min granne - lagat middag med säris - varit full - ändrat uppfattning om vissa personer - glömt bort massa saker - träffat gamla vänner på krogen - nästan fått min stereo lagad av två fulla elektriker - ringt viktiga samtal - nästan kollat på en film - haft besök av den föredetta sambon - lekt lite med photoshop -
Ja jag har säkert gjort mer också.. Men ja, typ.

Idag har jag jobbat, tog ut arbetstidsförkortning så jag fick gå hem lite tidigare för huvudet hängde inte riktigt med. Skönt att det går att lösa såna dagar.

Nu sitter jag och väntar på att Johans mamma ska komma förbi å hämta ett bord och två stolar. Sen blir det soffan och OTH resten av kvällen tror jag. Somna tidigt tänkte jag göra också och invänta morgondagen då jag börjar klockan 6.


Jag får liksom ingen ordning

Ooa hela natten



Nu är festen igång, jag hör av mig när mitt främmande åkt hem - sisådär på söndag


Nu ska vi oooa hela natten oooa hela dan!!



lyckan varar bara några timmar

Min danslärare från gymnasiet sökte in på balettakademin fem gånger innan hon kom in. Hon visste vad hon ville och gav inte upp. Skillnaden är att hon kunde och ville gå vidare. Jag kan inte utan vill lära mig. Det är länge till våren. Lite för länge när drömmarna känns som bortflugna.

Ja, beskedet om antagning till högskolan kom idag, jag hade sökt två fotokurser.
i'm out helt enkelt.


nu kan det vara för sent
att säga som det är


Om en vän kan viska och ett löfte brista, går jag hellre hem

Öbo verkade inte just nå intresserad av vad jag hade att säga. Hon kunde ta emot felanmälan men hon visste inte när något kunde åtgärdas. Ja men vad braaaa? Idioter. Ja jag säger då det.

Jag och Jessica har åkt runt och letat högtalare till min bil idag. Som vanligt hamnar vi på ställen där vi inte passar in, en bildemontering är inte riktigt min plats.. Men vi har alltid roligt på udda platser så idag var ingen annorlunda dag. Vi var på rundtur i brunflo och i lugnvik idag. Häromdagen var det marieby och stocke, vi vet hur det ser ut på landet nu. Kossor, traktorer, höbalar å sånt. (som att jag inte visste det sen förut när jag bodde mitt i det, men ändå)

Ja hur som helst hittade vi inga högtalare, får nog så lov att köpa nya. Men den jag har funkar ju än så länge så det blir ett senare projekt.

I morgon åker Jessica till 08-land. Hur ska det kunna bli riktigt kalas utan Glenn, utan Hönan Agda och utan säris?! Det får så lov att funka, jag ser det som en förfest inför lördag, när hon är på hemmaplan igen. Vi får besök i morgon, av en A3:a med tillhörande festprissar. Det blir roligt! Tråkigt för säris som missar det den ena dagen. (okej hon har en bra anledning att åka och jag tycker det är bra, egentligen)

Nu ska jag göra mig klar och gå till 47an där det serveras mat idag. Måste också flytta bilen påvägen ser jag nu, jag har parkerat pinsamt snett. Så kan det gå när man har bråttom. (inte för att jag hade det men då kan det också hända)

Jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget
ur vår sista dans

Du kanske borde tänkt på konsekvensen mer än kicken, idiot!

Ja inatt hade jag en uppfattning om en annan person, idag är uppfattningen lite annorlunda.


Dagen har knappt börjat och jag är redan så sjukt förbannad! Vaknade och mådde inget vidare, tänkte att jag kanske kunde tvätta senare idag eller nåt. Men så tänkte jag att ska det bli gjort är det lika bra jag pallrar mig ut ändå. Så jag packade ihop tvätten och gick ut, men vad möts jag av!? En tvättstuga med katt eller hundhår överallt, dammtussar från torktumlaren lite här och var, skitigt golv och allmänt vidrigt. Jag vände och gick ut igen, i helvete heller att jag tvättar där inne! Ska ringa öbo såfort dom öppnar nu och vara en liten gnällkärring. (dessutom är det bara en maskin som funkar där ute, IGEN.)


Den ena av er är inte bättre än den andra.

Förr eller senare spricker en bubbla, håll ut några dagar till

Det blev ett möte med vännen ikväll ändå. Jag blev glad, det är en bra kille now days. Oftast, tydligen.

Fanny gick fint bortsett från att jag inte är helt överens med den där choke-grejen än. Jag har kommit fram till att hon får fortsätta heta Fanny. Det känns dumt att helt plötsligt ge henne ett annat namn, hon kanske alltid har hetat Fanny. Dumma karl som var tvungen att berätta det för mig då, jag får ju dåligt samvete och måste behålla namnet...

Jag ska tvätta klockan 7 i morgon bitti, jag borde nog sova.




Ge mig tips och goda råd så att jag kan göra helt tvärtom

Jag hade skrivit ett ganska långt inlägg där jag fint förklarade varför jag inte är så aktiv i bloggen. Bortförklaringar som på ett enkelt sätt kan beskrivas som "det är så mycket annat nu med nåt jag inte vet vad det är men försöker förklara ändå". Jag tog bort det igen, för jag behver inte förklara mig, och jag har heller ingen förklaring.

Urval nummer ett är igång på högskolorna. Vem håller sin tumme med mig? Kanske får jag veta nästa vecka hur min höst kommer se ut...

Idag skulle jag och en vän umgås, det blev inte så. Vi skulle då ses en sväng ikväll istället, det verkar bli inställt. Vi pratade om middag i morgon eftersom det inte blev nåt idag, men jag tar det säkra före det osäkra och tackar ja till en middag på 47an, där väntar någon jag alltid kan lita på.

I morgon ska jag tvätta, ringa viktiga samtal, städa och hänga med särisen som jag tycker så mycket om!

En natt , en dag , en natt , en dag .


det här är Be-Your-Own-Star-Show
det här är Bit Ihop Och Sparka
ge precis vad du behöver
och ta vad du kan få


du är gåtan som jag aldrig löser klart

God morgon världen!

Gick sådär att sova inatt vill jag lova. Tankarna flög runt en stund och det var varmt å jävligt och jag var såhäääääär (visar med tummen och pekfingret) nära på att ta en sväng i skogen med springskorna. Men jag lät bli, jag är inte den som är i skogen på nätterna, jag har inget där att göra då egentligen. Jag tar igen den förlorade motionen ikväll. :)

Idag är det middag i Lillemor och Mattias stuga! Sitter just i en sms-konversation med säris om tid vi ska åka och vad hon planerat att göra innan som gick lite sådär. Eller nej nu ljög jag. Det gick skitdåligt, det blev inte av helt enkelt.  Men tack för att du delar med dig av ditt liv darling! Tror jag.


Ni får en bild på säris från igår på Stocketitt

En dusch på det här och sen är jag redo för den här dagen och dess innehåll. Ciao!


Torka tårarna min vän
Jag tror jag vet ungefär hur det känns


Jag behöver inte nån som visar vägen för jag tänker inte gå den



Hemkommen från en fotorunda med särisen, blev runt 140 bilder tagna, har nu 2702 bilder i datorn.. Gissa om jag är nervös att nåt ska hända med min rosa lilla pärla som gör att den lägger av och mina bilder är borta? :(

Träffade Ronny och Maria påvägen hem från turen, kul att se dom! Maria, du kanske ska följa med ut å fota nån dag förresten kom jag på nu? =) Det vore skoj!! I know you want to!

Ska ta och sova nu, orkade inte redigera fler bilder än en ikväll, tar fler nån annan dag. Bilden är tagen vid Stocketitt och jag veeet att den blev lite för ljus på vissa ställen, men i like it och det är huvudsaken eftersom det är min :) Lovar att lägga ut fler bilder men inte just idag!

I morgon åker jag och Jessica till hennes föräldrars stuga för att äta middag, det blir kanontrevligt det!
Hoppas ni andra får en trevlig helg, för det ska jag ha!

Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen

Haha, ja jag säger då det. Sitter å kollar AMS efter jobb. Klickar in på ett och vad får jag se?

Meriter:
- Egen blogg
- Minst 400 vänner på facebook


Jag tror jag beställer min död snart, världen börjar se väldigt konstig ut.

Men jag hittade några guldkorn också, håll tummarna med mig!


Fredrik glömde bort mig idag, om du läser det här - fick du aldrig lunch?
Och jag vet att du läser min blogg så du kommer inte undan :P

Good morning sunshine

Ny dag, jag ställde klockan på 7.30 trots att vi kom hem så sent från vår girls night out. När jag kom hem från min springtur så hoppade jag in i duschen och gjorde mig iordning och sen for jag och Jessica ner på stan och tog nån öl. Blev mycket prat och skratt och slutligen åkte vi hem med taxi runt halv 2 om jag inte missminner mig.

Häromdagen kom jag på att jag ville äta finfrukost ute på balkongen, se så fint jag gjorde :)
Tog även en bild  igår innan jag sprang iväg på min motionsrunda för dagen, såhär såg jag ut då

Nu ser jag ut på ungefär samma sätt igen, dags för dagens motion. Ska powerwalka bort till syster och följa med dom till sjukhuset och pyssla på lite innan jag ska till idun och piffa till mina naglar lite igen nu när Sara behagat komma hem från semestern :)

Tar med mig kameran på dagens äventyr. :)

RSS 2.0