Jag gav upp för länge sen...

Att få höra saker som andra sagt om mig är både spännande och jävligt irriterande. Nu vet jag vad det var värt i alla fall.
Jag hoppas inte alla tror på dina ord i alla fall.
Jag är inte förvånad.



Grattis min mamma på din dag! Tack för god mat!

Det var stabilt norrut. En kämpig vecka väntar.

det gör fortfarande ont

Jag försöker aktivera mig. Sundsvall idag med Jessica, där vi shoppade loss, poppade disco, körde fel, försökte köra frammåt med backen i, käkade pizza, njöt av finvädret och avslutade dagen med lite dans på g3, eller plaza som det står på min hand att det heter. Sen tog jag bilen å rullade hemöver och nu väntar jag på lite livstecken från vemdalen där karln håller till. Och ja, vi dansade nykter på krogen, det var därför jag kunde ta bilen hem.

TACK du underbara vän för en solig dag med skratt och galenskaper!

I morgon ska jag ringa norröver, det ger mig en jobbig klump i magen.


I dont like to be alone in the night
And I dont like to hear I'm wrong when I'm right

en dag värd att glömmas

Igår, inatt och fortfarande är det tungt. Känner mig stundvis rätt stabil men allting går som en bergochdalbana.

Tvättar nu, ska jobba sen. Slutar 22.50 och kommer konstant hela dagen vänta på ett samtal eller fler.

Det blir väldigt tyst härifrån nu.
För jag orkar inte.

en BRA dag!

Dagen har varit bra men jag har inte så mycket tid att gå in någe mer på det för jag börjar jobba kl 6 i morgon bitti.
Jag återkommer till denna dagen en annan dag!

Däremot har jag kollat på du är vad du äter idag, tjejen var ju helcool
"man springer om man blir jagad och cyklar om man ska nånstans"
Det är nog lite min åsikt också.

Morgon

Yay!! Morgonen är kommen!! Nu är det en timme kvar till grillning. Och nej, inte äta - grilla. :)

Har suttit och kikat runt på en sida med musik, en tjej "i used to know" som sjunger helt galet bra! Jag var bara tvungen att skicka iväg ett mail till henne och säga att jag tycker det är bra :)

Nu ska jag göra mig klar för att sitta en och en halv timme och sälja in mig själv på den nya tjänsten. Wish me luck!

I thought i knew you

Har lyssnat på Have a heart påvägen hem från jobbet och såklart fått den på hjärnan.. Bravo.

Idag var det en bra dag. Jimmy är duktig, min elev alltså. Han har DXLprovet i morgon och sen är det bara slutprovet kvar, jaho! Fick även ett ganska positivt besked som bevisade att jag har rätt. Å vad det gällde går jag inte in på, precis som tvärtom vet Jessica, och så får det förbli. Ytterligare diskussioner ang detta kommer under morgondagen.

Å i morgon ska jag också på intervju på jobbet för tjänsten jag sökt. 4 gruppledare, HRassistenten och jag ska sitta i ett rum i 1,5 timme och de ska "grilla mig" som det så fint lät. Konstigt nog är jag inte nervös, utan ser fram emot det grymt mycket! Fine om jag inte får tjänsten, jag har sökt och hamnat bland de 4 som var intressanta och om mina värderingar, åsikter eller svar på deras frågor inte stämmer in med de dom letar efter så var jag ju helt enkelt inte rätt person för jobbet. Så det ska bli roligt hur som helst, en bra start på min arbetsdag i morgon.

Roligt samtal idag:
Kund(skitunge, haha): var ligger mekonomen i falun? (jag hör hur både han och hans vänner skrattar)
jag: det ligger på storgatan 36
Kund (skitunge, haha): nej alltså mekonomen. i falun?
jag: ja, det ligger på storgatan 36
Kund (skitunge, haha): men... ligger inte det på ryckepungsvägen 1?
jag: om du vet var det ligger, varför ringer du då och frågar?
Kund (skitunge, haha): för att det är.... kul..... hejdå


Nu har jag just fått i mig lite mat från max, nyttigt och bra. ska snart överge datorn för sängen. Har en lång och rolig dag framför mig i morgon som jag helst vill ska komma nuuuu! Haha känner mig som ett barn dagen före julafton.


Chiquitita tell me the truth

Ny dag och jag jobbar sent igen. Det är bäst att det blir lite OB-pengar för att jag ska tycka att det här är värt det sen, för det är INTE okej att jag slutar 22.50 på fredag när jag är ledig helgen. Tycker inte jag iaf.

Idag blir det en, på sätt och vis, spännande dag. Men jag tänker nog inte gå in så mycket mer på det. I morgon fortsätter den och det är även i morgon vi får veta om Jessica får åka på Facket & Politiken 27-29maj. HOPPAS!

Jag ska försöka ta tag i lite grejor som legat lite för länge idag, nu innan jag åker. Bland annat deklarera. :)

Men jag må nästan gå å duscha först, så jag hinner det iaf. Börjar ju jobba 11.40......

Ja men hejdårå!

Påbörjat projekt

Nu när jag och Johan kommer resa rätt mycket i år så behövs det pengar till förbannelse, så jag har helt självmant bestämt att vi bor kvar där vi bor till nästa vår, då vi stått 3 år i kö och borde kunna välja var vi vill bo. MEN, för att jag ens ska KUNNA bo här så ska det rensas ordentligt, så det har jag och Jessica börjat med idag. Vi har tagit hallen, vardagsrummet och lite av köket och redan fått till 4 sopsäckar. Galet vad mycket skit vi (egentligen jag) har samlat överallt. Tack Jessica för att du var här och kastade bort massa skitsaker! Har även städat ur det sista ur föredetta ljusgarderoben så skorna fick plats bland kläderna. Det är skönt att projektet är påbörjat. Sovrummet är det största projektet, som jag ska ta tag i vilken dag som helst, förhoppningsvis.

Innan vi började var vi i fåker och firade Johans födelsedag. Grattis min älskling! Blev ingen långvarig visit då jag var tvungen att åka på djuraffären innan dom stängde, men god smörgåstårta, god jordgubbstårta och som vanligt mycket trevligt sällskap!

Har även varit hos mamma och pappa och hämtat upp pappas stativ som jag tänkte använda lite, det blir spännande.

Nu har jag just påbörjat matlagning så jag får nån lunch på jobbet i morgon. Blev fläskfilé med grädde och sambal oelek i ugn och kokt blomkål och broccoli till det. Påväg mot LCHF igen så får man väl mjukstarta lite här och där.

För när Jessica får tillbaka sin nyrenoverade lägenhet smäller vi igång igen, nu har vi snart inga ursäkter kvar för att inte köra på. Jag saknar det, samtidigt som jag ibland kan göra vad som helst för en bit choklad eller en cola. Men det gick bra sist, och nu är jag motiverad igen, så det ska funka bra.

Nu ska jag pyssla vidare med maten och se om Johan kommer hem snart. Sen väntar jobb i morgon, 6 dagar sen sist, känns lite sådär. Jag är så full med idéer på annat i mitt liv, så pepp på förändringar och förbättringar. Att med dom tankarna sätta sig 8 timmar framför datorn med 50% konstiga kunder känns idag inte jättelockande. Men som Andy skulle sagt, Gilla läget.

Jag och Jessica var förresten och fikade med Andy och Jesper (Junior) igår på deras jobb. Det var trevligt, allt är trevligt med min underbara vän!

Nej, maten var det.

Hur svårt kan de.. vaaaaaaa?

Ja, den låten, om ni förstår vilken jag menar, sjöng jag och Jessica i vårt 2-timmars intensiva pass med kareoke (nej inte singstar) i veckan på kursen. Vi höll låda 3 dagar och kommer förmodligen va dom enda två som blir ihågkommen från kursen. Men mer om den en annan dag. Kanonbra kurs hur som helst!

Idag har jag och Jessica fotat, det var en trevlig runda i skogen med solekenet på vår sida. Jag funderar på om det blir en runda till ikväll, fick lite mer inspiration, men behöver lite varmare kläder för projektet.
Sen blev det utryckning till Willys och vidare till Fåker då karln fyller år i morgon och svärmor och hennes svärmor ska baka smörgåstårta. När jag kom från fåker hade Jessicas match redan börjat så jag stod på lövsta ip och frös fötterna av mig i 90 minuter + två pauser. Jessica släppte in ett mål, men hon tänkte ju ta den, bra tänkt, synd att tanken inte gick vidare bra.
Stod där å surrade med hennes mor under matchen, och for sen hem och gjorde lite mat. Nu sitter jag här, funderar på om jag ska ta en sväng igen med kameran. I morgon får Johan även presenten som ska bli ett objektiv sen, jaho! Jag ser fram emot att kunna ta bättre bilder!

Måste också ringa antagningen på måndag å höra hur det gick med mina betyg och mina utbildningar. Är nyfiken!

Kursen och lite bilder från dagen kommer, men inte nu.


På återseende!

Ännu en dag har passerat och jag har bara följt med och gillat läget

Ja, den här dagen kan sammanfattas med rubriken.

Sen har jag också varit barnvakt, tvättat, hämtat min väska och börjat packa lite, som vanligt ser det ut som jag ska vara borta längre än nödvändigt men sån är jag helt enkelt.

I morgon åker vi, jag och Jessica burnar Memphis till bispgården, let's hope vi hittar :)

Nu ska jag göra klart allt så jag kan sova sen. Avresa absolut senast kl 8.

Nu måste jag även vara utan min karl i 3 dagar, det känns mindre kul. Egentligen helt värdelöst.

Natti

Fotoboken

Jag skulle somna tidigt eftersom jag ska jobba i morgon, men guess what? Jag sitter och pysslar med fotoboken.

Nathalie och Klas, jag behöver ta kort på er.
Mamma och Pappa, er också.
Jessica, dig med.
Nettan, dig också.
André, du ska också finnas med.
Johan, du med, och oss.

Det är bara att säga till när ni är redo, helst så snart som möjligt.


NU ska jag sova. Det är fortfarande en skitdag och jag kan inte låta bli att gråta en skvätt.

Men det här året verkar bli helt okej, jag ska inte flytta förrän till våren (nästa vår), vi ska utomlands sisådär 3 gånger i år, jag ska plugga och början på nästa år kanske fortsätter i samma stuk. Jag gillar livet lite mer och mer, jag lär mig nytt, umgås mer och kan ändå känna att jag har nåt att glädjas åt.

Dagen som blev en skitdag

Det här blev en skitdag! Jag skulle tvätta men någon jävel tog min tvätttid och nu har jag inga rena kläder, jag vill bli sjuk så jag inte kan åka på kursen. Jag vill vara hemma och tvätta.




Ahjust

Glad påsk hörrni! Glömde nog att uppdatera något i helgen som varit rätt intensiv. Vi har bott 8 pers i fåker, somnat rätt sent och vaknat för tidigt. Gamlingarna som inte kan sova på mornarna ;)

Idag har vi åkt hem till oss, Obäckarna till sig och svärföräldrarna blev ensamma i huset igen. Rätt skönt att komma hem till lugnet ändå :) Men det har varit en kanonhelg!

Jimmy gillade bilden nedan och ville ha en egen likadan med sig själv på, vilket resulterade i att jag efter 102 tagna bilder sitter här med en bild och trixar å klurar och sparar den med namnet "Skitprojekt" än så länge. Det var svårare än jag trodde och jag hoppas för din skull, Jessica, att du gnuggar dina geniknölar den kvarten du har på bussen. Det här måste lösas, den måste bli bra!

Dags att sova i sin egen säng, dags att sova ut, att sova skönt. Dags att inte vakna 8 av att det är frukostdags.

Tack Johan, Annelie, Johnny, Kenneth, Rosie, Jimmy och Jessica för en JÄTTEHÄRLIG helg!!

Här är bilden som jag försöker göra en likadan med Jimmy, btw.


Gaaaaaalen älskling !
God Natt.

The Winner Takes It All

Idag är det en tråkig dag. En dålig dag. Jag behöver städa. Men vill helt enkelt inte.
Jag ska åka å hämta mina betyg i Johans bil, åka förbi på jobbet och låta Jessica skriva på dom, sen vidare iväg till FK för att luncha med André. Sen hem en stund för att sedan åka vidare till brunflo och fira Linn som fyller år idag!
Sen får vi se vad som händer.

Har även fått uppdraget att fota systersonen. Väntar med spänning på att få höra vad dom tänkt sig.

Häromdagen fotade jag Isabella. Här är en av bilderna jag tog. :)


Foto: Jag

You make it more that clear - I'm the one you love to hate.

Jahopp, idag kommer mördardagen nummer ett, Zandra jobbar alltså till 22.40 idag, vet ni hur sent det är för lilla mig som vanligtvis sover då!? Vi får allt se hur det går.

Annars händer inte mycket, var hos Tina, Niklas och Isabella igår. Det var mysigt. Ronny var där också, vi käkade middag, sjöng singstar och spelade Buzz. Jag fotade även Isabella lite, fina bilder fick jag till, må fråga hennes mor om jag får lägga upp nån här :)

Nu ska jag duscha å pyssla på med lite bilder.. Vi hörs!




Johan i fjällen


På bilden: Johan, Foto: Henke, Redigering: Jag


På bilden: Johan, Foto: Henke, Redigering: Jag

Ett steg till..

Jag har nog kommit ett steg till nu framåt i funderingar, nu ska det bara sättas i verk också... Projektstart i morgon.
Jag kanske har en framtid trots allt, även om det känts en längre tid som att jag aldrig kommer komma nånstans och bli någonting. Den som lever får se, jag har i alla fall planer som jag försöker sätta i verk, det är ett stort steg åt rätt håll för mig! :)

Idag städar jag lite, ska ut å kolla om tvättstugan är ledig ikväll å sen styra bilen mot fåker för att lämna lite ljus och eventuellt stanna å äta lite middag också. Får se om karln kommer hem också snart..

Igår hade jag ljusvisning, sen åkte jag till Nettan där festen just hade varit i full gång innan någon ringt securitas så dom hade just varit dit och sagt åt dom att sänka lite. Men med tiden blev volymen högre ändå och innan den var på topp skjutsade jag ner dom på krogen. Det var roligt att umgås lite, har varit en period utan vidare umgås alls. Men det är sånt som händer, man får ta det som en vuxen människa och gilla läget :)

Idag är jag glad trots många timmar förlite sömn, för nu är nätterna utan Johan över för den här gången. Nu är det en vecka kvar till nästa gång, när jag ska åka på kurs.

Nej, tvättstugan och fåker var det, adjöken!

En låt jag fått på hjärnan


Ehm, ja, precis. Idag är jag på sånt humör.........

En fotokurs över?

Hej mina kära läsare. Nu är jag less på google som inte samarbetar med mig idag och tar därför en livlina "Fråga en vän".
Jag vill gå en fotokurs, ganska intensiv, inte för lång, inte för dyr och den ska vara i östersund. Några förslag på detta? Eller någon som läser min blogg som kan nåt som inte jag kan som kan ha en egen liten kurs med mig?

Johan skaffade en fin Canon eos1000d som jag är tänkt använda och vill vet allt om allt som har med fotografering att göra.

Tacksam för svar.


Ehm

Blev inte av att jag kollade på kursen nå mer idag. Pysslade istället på lite här å gick å la mig för ungefär en timme sen. Meen, så kom jag på lite nya idéer. Huvudet sprudlar av nya idéer och jag får nog så lov att lägga ett block brevid sängen så jag slipper kliva upp å sätta mig här när jag kommer på nåt. Sätter man sig å börjar spåna på en idé kommer nästa som ett brev på posten såhär mitt i natten..

I stockholm har dom begett sig ut på äventyr. Ni får väl lite skvaller i morgon misstänker jag... :)

Men Nuuuu (!) ska jag sova! Med ett blogg liggande brevid sängen för nya tankar och funderingar.

Zandras liv del 1

Ja nu börjar bloggen handla rätt mycket om Jessica, fast det var ju inte så konstigt då jag lovat att hålla er andra uppdaterade, om någon ens läser det....

Men jag då? Jobbar å står i, är less, less less.

Jag vill så mycket men orkar så lite. Jag vill börja plugga, bli något, engagera mig i något som spelar roll för MIG. Jag ska inte klaga på jobbet, trivs väldigt bra där jag är och har mycket mer än bara titel som informationsmäklare. Men det jag engagerar mig i på jobbet ger inte mig speciellt mycket egentligen. Det gör gott för företaget, men jag får inte ut så mycket av det förutom att jag tycker att det är jätteroligt! Och det är inte fyskam, absolut inte! Men jag vet inte.. Jag vill nog mer...

Jag har sökt två kurser, som jag inte vet i dagsläget hur det ligger till med, men jag ska klura ut knuten på tråden på måndag. Sen har jag en utbildning jag vill gå, som dessvärre är på helfart i Sundsvall på sisådär 3 år. Jag trivs ju här hemma, hur ska det gå ihop?

Min dröm låter jag vara osagd än så länge, men jag har en del planer för min framtid, som jag hoppas på. Det finns en "huvud-dröm" som skulle vara det bästa, men jag har lite små sidoplaner om det inte skulle fungera. Men den enda som vet något om detta i dagsläget är jag, och för att inte göra mig själv allt för besviken om det skiter sig får det vara så ett tag. Jag antar att jag siktar mot stjärnorna ändå, så lika bra att hålla det inne ett tag.

I helgen är jag ensam. Johan åkte till fjällen idag. Jag ska träffa André i morgon en stund, tvätta lite och ha ljusvisning. Sen kommer mycket tid gå åt till den kurs jag kollar på i photoshop. Det är roligt att lära sig nytt!

Jag känner mig rätt butter, men jag har ingen anledning egentligen.

Nu ska jag fortsätta kika lite kurs och drömma om en perfekt framtid.


Vi hörs!

Jessicas resa 2

Sunniva, jag tror du missade ett helt inlägg om Jessicas resa? :)

Ja nu har en dag till passerat. Tydligen var det inte vinter i stockholm, och gissa om jag blev lite butter på min lunch när jag plaskade omkring i slask påväg till OKQ8 för att köpa lunch och får detta meddelande:

Bild:
Text: Här är det rena rama våren, jättevarmt och skönt :)

Jobbade vidare och flickorna pysslade på inför kvällen, Jessica gjorde naglar som jag fick se bild på som Maria gjort åt henne, fint vännen! Jag delar med mig av bilden:

Bild:

Sen kom ett nytt mms
Bild:
Text: Redo för en kväll i storstaden :)

Pratade med henne när festen hade börjat. Det var länge sen jag hörde en så glad och positiv Jessica som jag gjort de senaste dagarna och hon behövde förmodligen det här mer än någonsin just nu. Hon kommer komma hem som en helt ny människa och gissa om jag är glad för hennes skull!
Det kom också ett till mms idag, men det delar jag inte med mig av, för det innehöll bland annat texten "inte komma upp på bloggen". Jag får lyssna på den galna lilla tjejen men fick mig ett gott skratt.

Nu är de förmodligen rätt på lyset där i 08land och jag återkommer om det händer nåt roligt under kvällen.

Btw började Jessica prata om nya skor idag, jag är inte förvånad. Någon annan som är?

På återseende.

Uppdatering

Klena som dom är där nere i 8-landet kom nu detta meddelande:

"kan ju ge dig uppdaten att vi mår som skit och bestämde oss för att inte gå ut ikväll eftersom vi inte är 100% nyktra och sjukt bakis"

Jaja, så kan det gå när inte haspen är på.

Jag frågade vad dom skulle göra istället, svaret:

"haha jadu först och främst ska jag försöka få bort ölen från min jacka... Det blev efterfest hos oss och någon idiot välte ut en hel ölburk över min skinnjacka så den luktar förjävligt! Sen kanske vi slår till med en film eller så tar vi oss en återställare här hemma"

Alltså, the dancing queen ger upp och stannar hemma. Synd, hon hade behövt några galna kvällar. Det kan väl bli galet ändå och hon är kvar ända till söndag förstås. Kan vara skönt att bara göra ingenting också i goda vänners sällskap.

jag saknar dig vännen!

(btw, Peter heter Hans i andranamn)

Jessicas resa

Jag får be om ursäkt, Sunniva. Mitt uppdrag blev inte så aktivt som jag tänkte mig. Men här kommer del ett!

Jessica tog bussen från Östersund 06.50 igår morse. Redan på bussen började galenskaperna då hon pratade med sin mormor i telefon och någon psyko liten filur sitter och skriker "Men ska du berätta om hela ditt liv eller? Vi vill inte höra!" När Jessica började viska istället kom kommentaren "Hade du inget mer att säga eller?" från samma skumma människa.
Fick ett mms av henne kl 14.09
Bild:
Text: Vännen det är snöfritt och soligt här :) underbart :)

Klockan 16.46 fick jag ett meddelande där det stod att hon var framme, men eftersom hon skulle vara framme 15.10 antar jag hon missade att höra av sig då.. :) Sen var dom i solna centrum och handlade lite strumpbyxor och groggvirke.

19.01 skrev hon att de väntade på att få kliva på båten, de var redo att parta gärnet helt enkelt.
21.15 kommer nästa mms
Bild:
Text: Snart utgång :)

Senare på kvällen drog Jessica den omtalade vurpan, nästintill ensam på dansgolvet kom hon åt en blöt fläck och for rakt i golvet, drinken i handen fick hon över sig och det var kanske inte så kul, men jag tror hon hade rätt kul ändå.
Nåt strul hade kommit å gått, eller nåt.

Sen hade hon träffat en kille. Han spelade i ett band och var jättesöt. Först sa hon att bandet hade tape, eller så var det bara jag som hörde det, men det var i alla fall tate, å han spelade gitarr och var jättesöt, tydligen. Jag googlade lite men det fanns fan inget sånt band. Ja efter mycket om och men, det är inte lätt att prata med en full liten kvinna klockan 16 en torsdag eftermiddag, så kom vi fram till att det var Date bandet hette, och karln hette Peter.

Jag googlade lite och kom fram till följande:
"Pete the Beast" spelar gitarr och sjunger i Date. Han är född den 7 juli 1982 och bor i Skara med familjen Malin, Lucas och katten Tintin. Har ett ovanligt starkt intresse för musik, vilket inte är så konstigt! Peter har varit bandmedlem sen 2007!
(eller kanske snarare så klippte jag och klistrade ur det från www.d8.nu där jag även hittade denna idolbild på honom:)



Enligt deras turnéplan ska de vara i Aspås den 30 maj, jag antar att jag kommer vara där med Jessica. :)

I skrivande stund vet jag inte vad de gör, men jag antar att de gör sig redo för en ny kväll i dimman, denna gång var det utgång i stora staden, var vet jag inte, men utgång var det!

Nu ska jag pyssla på lite med annat, ny uppdatering kommer.
Nöjd, Sunniva? :)

Puss på er!

RSS 2.0